- הוסף לסימניות
די ניכר שרוב המגיבים כאן בשרשור - הם מגיבות ש"מלאות" זעזוע וחלחלה
אז כן,
הסיפור הראשון לא תקין בכל קנה מידה ופרמטר
אבל כאבא שמביא ומחזיר את ילידיו כולם בוקר וצהריים, (ומשתדל לומר תודה רבה בכל פעם, ולא, אין צורך להביט בפני אף מטפלת, וגם לא "להרבות" בשיחה עימה,...)
עדיין - יש מקום גם לצניעות הנשים ה"צדקניות" שנדחפות איתי ביחד בחדר מדרגות, בלי טיפת רגישות פעמים רבות!!
ואני מתגורר באזור ממש שמור ביותר עם אוכלוסייה מאוד "פרומערית"
נשים רבות חסר להן רגישות, ולפעמים זה פשוט לא תקין מצד הנשים....
אין כל הצדקה למעשים מטופשים של השארת ילד לבדו בשעה 7 בבוקר, ולא להכנסת ילד ובריחה מהירה
(גם אם אתה מאוד מאוד ממהר לשמירת זמנים בתוספת של 10 דולר לחודש - ורק האברכים יבינו על מה אני מדבר.... - עדיין - פשוט תקום 5 דק' יותר מוקדם...)
לא כל דבר - מיד זה חובת דיווח, יש חובת דיווח לאמא - בת הזוג - לרוב זה מספיק....
וכן, אני רואה את האבות היקרים שמגיעים עם האייפון בידם וגם "עושים שמירת עיניים" בהתמדה גדולה בהתעדכנות בתוכן מהלילה...
אז קל לנו לקטר ולגדף אברכים ששומרים על עיניהם (ומתבלבלים "קצת" בדרך...)
אך - לכל צד ישנו עוד צד
וכן, חשוב היה המודעות ותודה למי שעורר(ת) זאת!
אך הכלל שקבע התנא הלל באבות - אל תדון את חברך את שתגיע למקומו - עדיין בעינו עומד!
וכככל הקודם לו - אל תאמין בעצמך עד יום מותך....
אז כן,
הסיפור הראשון לא תקין בכל קנה מידה ופרמטר
אבל כאבא שמביא ומחזיר את ילידיו כולם בוקר וצהריים, (ומשתדל לומר תודה רבה בכל פעם, ולא, אין צורך להביט בפני אף מטפלת, וגם לא "להרבות" בשיחה עימה,...)
עדיין - יש מקום גם לצניעות הנשים ה"צדקניות" שנדחפות איתי ביחד בחדר מדרגות, בלי טיפת רגישות פעמים רבות!!
ואני מתגורר באזור ממש שמור ביותר עם אוכלוסייה מאוד "פרומערית"
נשים רבות חסר להן רגישות, ולפעמים זה פשוט לא תקין מצד הנשים....
אין כל הצדקה למעשים מטופשים של השארת ילד לבדו בשעה 7 בבוקר, ולא להכנסת ילד ובריחה מהירה
(גם אם אתה מאוד מאוד ממהר לשמירת זמנים בתוספת של 10 דולר לחודש - ורק האברכים יבינו על מה אני מדבר.... - עדיין - פשוט תקום 5 דק' יותר מוקדם...)
לא כל דבר - מיד זה חובת דיווח, יש חובת דיווח לאמא - בת הזוג - לרוב זה מספיק....
וכן, אני רואה את האבות היקרים שמגיעים עם האייפון בידם וגם "עושים שמירת עיניים" בהתמדה גדולה בהתעדכנות בתוכן מהלילה...
אז קל לנו לקטר ולגדף אברכים ששומרים על עיניהם (ומתבלבלים "קצת" בדרך...)
אך - לכל צד ישנו עוד צד
וכן, חשוב היה המודעות ותודה למי שעורר(ת) זאת!
אך הכלל שקבע התנא הלל באבות - אל תדון את חברך את שתגיע למקומו - עדיין בעינו עומד!
וכככל הקודם לו - אל תאמין בעצמך עד יום מותך....
הנושאים החמים