עזרה איך תופסים את כל הטקסט שבתוך תיבות הטקסט באילוס?

• הוסף לסימניות
בחירה של הטקסט עצמו ולא התיבה?
שלוש לחיצות רצופות, לא?
לחיצה אחת בוחרת את כל המילה, שתיים את כל השורה ושלוש את כל הטקסט.
לזה הכוונה?

• הוסף לסימניות
בחירה של הטקסט עצמו ולא התיבה?
שלוש לחיצות רצופות, לא?
לחיצה אחת בוחרת את כל המילה, שתיים את כל השורה ושלוש את כל הטקסט.
לזה הכוונה?
לא. יש לי הרבה תיבות טקסט פזורות.
ואני רוצה להחליף את הגופן בכולם, בלחיצה אחת.

• הוסף לסימניות
תעבדי אם סטיילים
עם הם משורשרות נסי כטרל A

• הוסף לסימניות
זו לא אופציה של אינדיזיין? גם באילוס יש את האופציות הללו בעריכת טקסט?
ד"א תעבוד ולא תעבדי*

• הוסף לסימניות
לא. יש לי הרבה תיבות טקסט פזורות.
ואני רוצה להחליף את הגופן בכולם, בלחיצה אחת.
כמו שאמרו כאן אפשר לעשות את זה בעבודה עם סטיילים.
זו לא אופציה של אינדיזיין? גם באילוס יש את האופציות הללו בעריכת טקסט?
ברור, גם באילוס' יש.
למרות שבעבודה עם כמות טקסטים גדולה מקובל ללכת מיד לאינדיזיין, כך שזו לא פונקציה כ"כ שימושית.

• הוסף לסימניות
טוב.
לאחר מעשה.
קובץ שקיבלתי.
לא משורשר.
כולי עלמא מודי, שאי אפשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה