איך תופרים תחפושת ספר תורה?

• הוסף לסימניות
הבן שלי רוצה להתחפש.
יש לי ידע בתפירה.

אשמח להסבר או תמונה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי תחפושת חדשה באריזה אם את מעוניינת
מוכרת ב100 ש"ח

• הוסף לסימניות
לאמא שלי יש תחפושת קנויה אבל מאד פשוט לתפור אותה:
בד קטיפה כהה, תופרים כמו "ציצית" כלומר מלבן עם פתח לראש
בצדדים סוגרים עם תיקתקים \ כפתורים \ רוכסנים \ מה שמתאים לך
ולמטה ואולי גם מסביב לצוואר יש פרנזים.
הקטע המסובך פה זה הרקמה.
כדי שזה יראה ממש ספר תורה, לתחפושת שלנו יש רקמה אמיתית עם חוטי זהב וכסף כמו ספר תורה אמיתי.
את יכולה לרקום ביד או לתת לרוקמת...
התחפושת הגיעה גם עם כובע תואם אבל לדעתי יותר יפה כתר מזהב = כמו כתר של ס"ת.

• הוסף לסימניות
לא צריך ליצור עיגול קשיח בכתפיים?

• הוסף לסימניות
כתבתי לך שתפני אלי טלפונית ואני יסביר לך
אני ציפיתי כרית (שמכניסים לחולצה) בקטיפה וזה היה הכתפיים
מחברים מקדימה ומאחורה עוד 2 חלקים
וסוגרים צד אחד עם סקוטש
מי שרוצה הסבר אני ישלח את הנייד שלי ויסביר בע"פ

• הוסף לסימניות
@dafdefet בסוף תפרת?
אפילו שעברו כמה שנים -
אשמח לתמונה אם אפשר
221YOKRAאין לכתוב כתובת מייל
@=#
תודה רבה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תחפושת ספר תורה.JPG
    תחפושת ספר תורה.JPG
    KB 27.2 · צפיות: 65

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה