איך תשתכנעו לחסוך מים?

• הוסף לסימניות
באמצע קישוט קיר בנושא החיסכון במים מנסה כבר שעות לנסח משהו יותר מקורי מ'תחשוב טיפה על כל טיפה' ולא עולה לי כלום.

אולי למישהו יש רעיון? אני צריכה כבר מחר לתלות את זה מוכן
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מבריק למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
אני אומרת לבנות שלי כשהן מבזבזות מים: תחשבי על הטיפות של המים כאילו הן המדבקות הכי יקרות באוסף שלך והן הולכות לביוב ומתלכלכות... לא חבל? (המחשה של חבל על כל טיפה)

• הוסף לסימניות
אולי משהו בסגנון...כאשר מתייבשות הבארות אנחנו מכירים בערך המים....
...בצד אחד באר יבשה בצד שני דלי עם זהב....

• הוסף לסימניות
אני כבר אחרי שלב ההמחשות....
רק מחפשת משהו קצר וקולע כתחליף לתחשוב טיפה על כל טיפה - כי את זה כבר יש להם על קיר אחר בבית הספר .

• הוסף לסימניות
חסכו ואמצו!
חיסכון שווה המון...
בברזים זורם זהב-בואו ונשמור עליו!

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד רעיונות . תודה

• הוסף לסימניות
טיפ טיפת מחשבה
כל טיפה חשובה.

החסכון הוא צו
זה המצב!

• הוסף לסימניות
בילדותי היתה הסיסמא: חבל על כל טיפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה