דרוש מידע איך תתמודדו עם פגיעה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אולי באמת השאלה שלי הייתה כוללנית מידי ולא מובנית.
זה לא משהו נקודתי. אלא שיטתי.
יש לי גיסה (אשתו של אח של בעלי) היא ותיקה במשפחה ומבוגרת, יש לה כבר 6 ילדים. אבל היא מתנהגת לצערי כמו ילדה בעצמה.
היא כל הזמן מעירה, מקטינה, מגמדת. כל מה שאני עושה לא טוב.......
שמת לתינוקת גרביים? חם עכשיו! לא שמת? קר!!. זה הסגנון.......
בהתחלה התייחסתי לזה באכפתיות, היא מנסה לעזור לי- הגיסה הצעירה.
אבל מהר מאוד הבנתי שלא זו הנקודה. כל ההערות שלה הפכו לביקורות נוקבות וכל כך לא נעימות , שכל מפגש איתה נהיה סיוט בלית נסבל!!!
ואני ניסיתי המון, לבוא לקראת, להקשיב בכנות , לא לקחת ללב, לא להיפגע, להחמיא לה על הילדים שלה ועל המסירות וכו...אבל זה פשוט לא עוזר, נראה שהיא שמה לעצמה מטרה להתעלל בי. אני פשוט נהיית חולה מזה וכבר נמאס לי:cry:
וואי מבינה מאד מה את עוברת
אני הייתי במקום דומה מאד לשלך וההחלטה בסופו של דבר היתה פשוט לתפוס מרחק, שלום שלום וזהו...כמובן שזה לא אידאלי אבל יש אנשים שאין ברירה אחרת, כמו שכתבת גם אני ניסיתי את כל השיטות ואחרי שראיתי שכל ארוע גורם למתח עצום לפני ולבכי אחרי פשוט חתכתי ודי, זה לא נעים אבל אין מה לעשות.
אסור לך לתת לה לפגוע בך שוב ושוב

• הוסף לסימניות
אוף, איזו התמודדות מעצבנת!!!!
אולי באמת הכי טוב זה שלא תיפגשו. תנסי להיפגש איתה כמה שפחות, וכשאת נפגשת תגידי לה כן, כן, על מה שהיא מעירה ותלכי משם.

• הוסף לסימניות
אוף, איזו התמודדות מעצבנת!!!!
אולי באמת הכי טוב זה שלא תיפגשו. תנסי להיפגש איתה כמה שפחות, וכשאת נפגשת תגידי לה כן, כן, על מה שהיא מעירה ותלכי משם.
חשבנו לבקש לבוא לבד, אבל אני חוששת שההורים של בעלי יפגעו (מאוד חשוב להם שכולם יהיו בקשר טוב האחד עם השני, והם מאוד מתאמצים להזמין את כולם יחד) מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בהם, מצד שני לא יכולה כבר...
בעלי חושב שצריך לומר להם ואם הם לא יסכימו לא נבוא.
אבל אני חושבת שזה יעשה בלאגן במשפחה
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
כשמשדרים חוזק הפוגע מפסיק.
אפילו סתם לענות, נגיד היא אומרת מה שמת לו גרבים חםםם
אז לענות- דוקא הידים שלו היו קרות אז שמתי לו...
את כותבת שליד בעלך היא לא מעירה, וכנראה שיש בו משהו שמשדר חוזק
ולידו היא לא מעיזה לפתוח את הפה.
בסוגריים-ברור שאת לא אשמה במצב, היא הפוגעת ובאחריותה להפסיק...
אני מנסה לתת טיפ שאולי בהתנהגות שלך תוכלי לעצור אותה מלפגוע בך...אם הוא רלונטי אלייך...
אולי התנהגות אחרת שלך תגרום לה לזה.

• הוסף לסימניות
חשבנו לבקש לבוא לבד, אבל אני חוששת שההורים של בעלי יפגעו (מאוד חשוב להם שכולם יהיו בקשר טוב האחד עם השני, והם מאוד מתאמצים להזמין את כולם יחד) מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בהם, מצד שני לא יכולה כבר...
מה אתם אומרים?
הפגיעה היא רק בך או גם בגיסות אחרות?
זאת אומרת, מכוון דווקא אלייך?
וכן, אני חושבת שכדאי שתגידו להורים בשקט בשקט על המצב.

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
נשמע כמו ההורים של בעלי בדיוק..
יש מצב שאת גיסתי?:LOL:ואת בטוחה שרק אחת פוגעת ומעירה? כי יש כמה....

• הוסף לסימניות
אולי באמת השאלה שלי הייתה כוללנית מידי ולא מובנית.
זה לא משהו נקודתי. אלא שיטתי.
יש לי גיסה (אשתו של אח של בעלי) היא ותיקה במשפחה ומבוגרת, יש לה כבר 6 ילדים. אבל היא מתנהגת לצערי כמו ילדה בעצמה.
היא כל הזמן מעירה, מקטינה, מגמדת. כל מה שאני עושה לא טוב.......
שמת לתינוקת גרביים? חם עכשיו! לא שמת? קר!!. זה הסגנון.......
בהתחלה התייחסתי לזה באכפתיות, היא מנסה לעזור לי- הגיסה הצעירה.
אבל מהר מאוד הבנתי שלא זו הנקודה. כל ההערות שלה הפכו לביקורות נוקבות וכל כך לא נעימות , שכל מפגש איתה נהיה סיוט בלית נסבל!!!
ואני ניסיתי המון, לבוא לקראת, להקשיב בכנות , לא לקחת ללב, לא להיפגע, להחמיא לה על הילדים שלה ועל המסירות וכו...אבל זה פשוט לא עוזר, נראה שהיא שמה לעצמה מטרה להתעלל בי. אני פשוט נהיית חולה מזה וכבר נמאס לי:cry:
בלת''ק
נראה שהיא מחפשת ממך איזשהו משהו אחר, ודרך ההערות האלו היא מוצאת את הדרך השלילית לעשות את זה.
האמת, אני לא הייתי נפגעת אולי בתחילה, אבל כשזה הופך לשיטתי תשקיעי טיפה מחשבה ותגלי שאת פשוט מרחמת עליה,
אולי היא פשוט רואה בך מישה טובה ממנה וזה אוכל אותה? היא הרי הוותיקה שם וממילא צריכה להיות הכי הכי...

• הוסף לסימניות
הפתרון לדעתי הוא כמה שיותר לשמור מרחק. כן, לנסות לדבר עם ההורים שלא תהיו יחד בשבתות, אין סיבה שתשלמי מחיר כל כך כבד, קשה מאד עד בלתי אפשרי להתעלם מבנ"א שפוגע ועוקץ כל הזמן. ולהיות הרבה בחברת אדם פוגעני ומעיר כל זמן, למרות שברור שזה נובע מאישיות בעייתית וערך עצמי נמוך שלו, זה ממש קשה ופוגע.
חוץ מזה האם ניסית לדבר איתה על זה שזה לא נעים לך להיות בחברתה בגלל ההערות שלה? חושבת שכדאי לך לומר לה בצורה מאד ברורה ואסרטיבית, משהו כמו-'את מודעת לכך שזה לא נעים להיות בחברתך כי את מרבה להעיר והעביר ביקורת? למה את עושה את זה, זה נותן לך משהו? ' לפעמים כשאת שמה מול הבנ"א את האמת שהוא לא מודע לה זה מזיז משהו. והכי חשוב שימי גבולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.