איכות וידאו

• הוסף לסימניות
שלו',
אני לא מבינה גדולה בוידאו, אשמח לתשובה:
- האם כשמעבירים סרטי יוידאו ממחשב למחשב דרך אונקי, האיכות יורדת?
- האם גם בהורדות מהיוטיוב?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
כשמעבירים, בשום אופן לא יורדת האיכות.זה שכפול של הקובץ בלי שום התערבות.
מיוטיוב יש בד"כ כמה רזולוציות, אבל שוב, זו הורדה של קובץ כצורתו, לא קידוד חדש!

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.
השאלה שלי לגבי יוטיוב היא האם גם שם לא יורדת האיכות כשמעבירים.
כלומר האם יש הבדל אם זה הורדה או לא. אני מבינה שאין הבדל, נכון?

• הוסף לסימניות
אין שום הבדל.
כשמעבירים קובץ אין לו שום שינוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1536027:
תודה על התשובה.
השאלה שלי לגבי יוטיוב היא האם גם שם לא יורדת האיכות כשמעבירים.
כלומר האם יש הבדל אם זה הורדה או לא. אני מבינה שאין הבדל, נכון?

אני מניח שהתכוונת לשאול האם כשמעלים ליוטיוב ומורידים חזרה האם יורדת האיכות?
התשובה היא שוודאי שיורדת. הקובץ עובר קידוד מאבד נתונים ולכן איכותו יורדת בד"כ בצורה משמעותית.

• הוסף לסימניות
למעלה ענו לי שהאיכות לא יורדת בהעברת קבצים. השאלה היא האם זה חל גם בקבצים מורידם מהאינטרנט.
כלומר: אני עכשיו הורדתי סרט מהיוטיוב למחשב שלי. הסרט נמצא כרגע אצלי במצב איכות X , האם כשאני אעביר אותו למחשב אחר, דרך דיסקאונקי, הוא יאבד מהאיכות? אולי בגלל שזה קובץ מורד?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הוא יישאר באותה איכות בדיוק!!!

לא ישתנה מאומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה