• הוסף לסימניות
בנתונים הקיימים שלי, אני יכולה ללמוד רק צהריים-ערב,
ולא מצליחה להתרכז בשעות האלו...:(
אבל אני כ"כ רוצה מקצוע ביד.
התופעה מוכרת לכם?
מה אפשר לעשות כדי ללמוד בראש צלול, ועם ריכוז גבוה?

נ.ב.
עברתי אבחון של קש"ר ADD ואין לי.
גם ניסיתי ריטלין וכד' זה רק מרדים אותי יותר...

• הוסף לסימניות
מוכר כאחת שלמדה מהבוקר ועד הערב ברצף. אצלי- כל עוד שמרתי על ארוחות תקינות והמזג אויר בכיתה היה סביר יחסית הצלחתי. אבל זה מאוד תלוי מה את לומדת. כי היו נושאים שלא הייתי מצליחה בכלל להתרכז וכאלו שהיו לי יותר קלילים זה הלך יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון - אם תלמדי עם חברה זה אמור להיות יותר קל. (אצל הגברים קוראים לזה "חברותא").

• הוסף לסימניות
אופציה מצחיקה אבל לא אמנע מלהציע:
ללכת לישון בערב המוקדם, ולעשות קורסים מקוונים בשעות הבוקר המוקדמות.

• הוסף לסימניות
אופציה מצחיקה אבל לא אמנע מלהציע:
ללכת לישון בערב המוקדם, ולעשות קורסים מקוונים בשעות הבוקר המוקדמות.
דווקא יש בזה היגיון למי שלא עובד בבקרים..או מתחיל מאוחר את היום.
העניין הוא שאני צריכה להיות ברבע ל-7 מחוץ לבית.
לא אספיק ללמוד וגם בו זמנית להספיק להתארגן וללכת לעבודה..

• הוסף לסימניות
דווקא יש בזה היגיון למי שלא עובד בבקרים..או מתחיל מאוחר את היום.
העניין הוא שאני צריכה להיות ברבע ל-7 מחוץ לבית.
לא אספיק ללמוד וגם בו זמנית להספיק להתארגן וללכת לעבודה..
אני מתכוון לסיים את היום ב8 בערב, ולקום ב3 להתחיל את היום.
זה קצת "לא מקובל" ללכת לישון כל כך מוקדם, אבל זה יכול להיות פתרון לחוסר הריכוז שיש לכם בסוף היום.

• הוסף לסימניות
אני מתכוון לסיים את היום ב8 בערב, ולקום ב3 להתחיל את היום.
אין סיכוי! זה ממש לא יקרה.
אני בקושי מצליחה ללכת לישון ב-23:00....
אם אני מבין נכון - אם תלמדי עם חברה זה אמור להיות יותר קל. (אצל הגברים קוראים לזה "חברותא").
החלטתי שאני נרשמת ללימודים...אנסה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה