כללי איכות מסך>מחשב נייד

• הוסף לסימניות
אנחנו מתלבטים כרגע לגבי רכישה של מחשב נייד
שמיועד לעבודה מסיבית בתחום הגרפי.
קבלנו מפרט למחשב dell
(מעבד i7 כ.מסך 2gb זכרון 8gb + זכרון 1tb)

אם יש לכם ניסיון בעבודה על מחשב מסוג זה - נשמח לשמוע
בעיקר לגבי איכות המסך (לפי מה שהבנו זה לא הצד החזק בניידים)
ובכלל, האם למי מכם מידע / ניסיון על מחשב טושיבה?
המסכים של טושיבה איכותיים יותר? שווה להשקיע עוד 2,000+- ש"ח

נודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שעובד על נייד של טושיבה ויכול לעזור במס' שאלות?

• הוסף לסימניות
יש לי בדיוק את המחשב עם המפרט לדלעייל.
ispiron 7720 Special Edition יש לו רזולוצית מסך גבוהה ומסך מט מה שהיה לי מאוד חשוב.
בס"ה מרוצה מהמסך.
החסרון של המחשב הזה הוא זמן סוללה נמוך במיוחד! (לי אישית פחות מפריע עובד מחובר לחשמל.)
מענין מה המחיר שלו בארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1100446:
יש לי בדיוק את המחשב עם המפרט לדלעייל.
ispiron 7720 Special Edition יש לו רזולוצית מסך גבוהה ומסך מט מה שהיה לי מאוד חשוב.
בס"ה מרוצה מהמסך.
החסרון של המחשב הזה הוא זמן סוללה נמוך במיוחד! (לי אישית פחות מפריע עובד מחובר לחשמל.)
מענין מה המחיר שלו בארץ.

והאמינות של הצבעים?
לא התנסיתי בעבודה על נייד; אין אפשרות להשתמש בסוללה גדולה יותר?
והמחיר בסביבות 4,750 ...? נשמע הגיוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה