איכר - עם ספור גבורה לשנת השבע

• פותח הנושא 054
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת לביס יסודי איכר שיבוא לדבר
יש לכם על מה להמליץ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תנסו להתקשר לקרן השביעית
אני מאמין הם ימליצו בשמחה על כמה חקלאים.

• הוסף לסימניות
שמעתי את הרב כהנא מבית חלקיה- מדבר מדהים!
הוא חקלאי יר"ש עם המון המון עוצמה ומסר יהודי
אני אישית קיבלתי המון מההרצאה שלו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1481210:
שמעתי את הרב כהנא מבית חלקיה- מדבר מדהים!
הוא חקלאי יר"ש עם המון המון עוצמה ומסר יהודי
אני אישית קיבלתי המון מההרצאה שלו..

אם יש יותר פרטים אשמח לשמוע
היכן היה באזור המרכז? אני רוצה לברר
וכן איך משיגים את המספר שלו?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1481218:
אם יש יותר פרטים אשמח לשמוע
היכן היה באזור המרכז? אני רוצה לברר
וכן איך משיגים את המספר שלו?
תודה ענקית

הרב כהנא דבר באחת מהשתלמויות למורות בסמינר החדש,
לא שמעתי אותו אישית אבל שמעתי שהוא מדבר מיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי אותו
נפלא ביותר!
הוא דיבר בבנייני האומה, בכנס השמיטה של מרכז בית יעקב.
טלפון אפשר להשיג אולי ב-144.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה