כללי אילוסטריטור השתגע ולא מסכים לשמור! מישהו יכול לעזור???

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשמור בכל דרך וכל פעם הוא מציג לי את ההודעה הזו!!!!

קבצים מצורפים

• טעות.png
    KB 34.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ומה יקרה, אם תפתחי קובץ חדש, ותעתיקי את כל מה שעשית מהקובץ הפגום לחדש ותנסי לשמור? יכול להיות שזה יעבוד

• הוסף לסימניות
לא! זה לא עובד!

ניסיתי כמעט אלף פעמים! הוא עקשן!!! בקצור כל מה שאני עובדת עליו הולך לטמיון, כי אני לא יכולה לשמור....

• הוסף לסימניות
פעם קרה לי מקרה כששמרתי אמר לי הגופן לא חוקי ולא יכלתי לשמור בשום פנים ואופן .
עד שהמרתי לגופנים חוקיים ומאז לא עושה בעיות. חכם אה!

• הוסף לסימניות
זה קובץ כבד?

יש לך מספיק זיכרון?

עבדת אולי בגירסא ישנה על גירסא חדשה?

ניסית לשמור בפורמט קצת אחר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאין לי מספיק זיכרון? מה עושים מתחילים לרוקן את המחשב????

כי את כל האפשרויות האחרות ניסיתי...

• הוסף לסימניות
לפעמים יש אוביקט בעייתי.
לנסות למחוק חלקים מהקובץ ולשמור.
אפשר בהתחלה רבע רבע. ולראות אם מצליחים לשמור באחת האפשרויות ואז להכנס לרזולוציות בתוך הרבע הבעייתי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שמתי לב שכשיש אובייקטים עם אפקטים כבדים זה לעתים יוצר בעיות
ובאמת - נסי למחוק חלקים שונים ולשמור עד שתגלי

לגבי זיכרון - הוא בד"כ יכתוב שאין מספיק זיכרון
ובכל אופן כדאי מדי פעם למחוק דברים ישנים ולנקות אבק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה