כללי אילוסטרייטור: אין די זיכרון לפתיחת האיור

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים כל קובץ אילוסטרייטור שאני מנסה לפתוח הוא אומר לי : אין די זיכרון לפתיחת האיור,
אני יכולה לפתוח קובץ חדש בתוכנה ולקשקש שם, אבל לא לפתוח קובץ קיים.
אפילו לא קובץ קליל של 600 קילו

בדקתי בלי תוכנות פתוחות, המחשב לא משתמש בכל הזיכרון שלו, אלא בחצי בערך (בדקתי ביישומים)

מאוד דחוף לי עזרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה,
זה לא קובץ אחד,
אלא כל קובץ!!

• הוסף לסימניות
פיתרון לבעיה

כנראה שהכונן שלך מלא ולא מאפשר גישה לזיכרון
עלייך לרוקן את הכונן ברוב המיקרים כונן C
זה אמור לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה מצב הכוננים
נראה שיש מקום בשפע, לא?
צפה בקובץ המצורף 235891
זה קרה לי יום אחד כשניסיתי לפתוח קובץ בנוסוף לכמה קבצים שנשארו פתוחים,
ומאז - לא נותן לפתוח שום קובץ,
לא עוזר הפעלה מחדש וכו' וכו'

בעבר זה היה קורה לפעמים ומסתדר מאליו אחרי הפעלה מחדש של המחשב

קבצים מצורפים

• כוננים.PNG
    KB 30.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
וואו מעניין, נפתח לי קובץ עכשיו ע"י פתח מתוך אילוסטרייטור
במקום לחיצה כפולה על הקובץ, שאני עושה בד"כ

• הוסף לסימניות
תנסי למחוק את זכרון הTEMP, או להוריד CCLEANER, לפעמים זה סותם ותוקע את המחשב.

• הוסף לסימניות
יישר כח
CCLEANER זה רעיון, יש לי,
אבל מה זה TEMP? ואיך מוחקים אותו?

• הוסף לסימניות
TEMP זה קבצים זמניים (גם דברים שפותחים לרגע אחרי שהןרדנו מהמייל וכו') נראה לי CCLEANER מטפל גם בזה. אבל את יכולה לנסות לרשום בחיפוש *.TMP (כוכבית נקודה טמפ) ולמחוק את התוצאות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה!
אני רושמת את זה בחיפוש ומקבלת המווון תוצאות
גם תיקיות וגם קבצים
זה בטיחותי למחוק ככה הכל?

• הוסף לסימניות
לרוב זה פירורי דברים ורק הצטברותם תוקעת את המחשב.
את יכולה להעיף מבט לבדוק שאין שם משהו משמעותי, לרוב לא.
אני עושה ככה בהמלצת טכנאי המחשבים שלי, אבל לא רוצה לקחת אחריות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה