כללי אילוסטרייטור בגירסה ניידת

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו להעלות לי בבקשה.

• הוסף לסימניות
יש מושג כזה בכלל???
אשמח מאוד :)

• הוסף לסימניות
אסור להעלות לכאן לינקים לתוכנות מסחריות שיש עליהם זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1003850:
יש מושג כזה בכלל???
אשמח מאוד :)

בחיפוש בגוגל אני רואה שיש כזאת אפשרות, רק שלהוריד זה לא הולך לי..
(אולי אין כזה דבר?)

• הוסף לסימניות
יש ויש.
אסור להעלות ולהפיץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;1003854:
יש ויש.
אסור להעלות ולהפיץ

נכתב ע"י ונתנו10;1003851:
אסור להעלות לכאן לינקים לתוכנות מסחריות שיש עליהם זכויות יוצרים.

גם לא משהו זמני לכמה ימים עד שיסתדר לי? כמו שיש גירסת ניסיון ל 30 יום. (אז את זה מישהו יוכל להעלות לי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1003856:
גם לא משהו זמני לכמה ימים עד שיסתדר לי? כמו שיש גירסת ניסיון ל 30 יום. (אז את זה מישהו יוכל להעלות לי?)

אתה יכול לבקש. אבל אם יעלו לכאן, המנהלים ייאלצו למחוק את האשכול.
אז תבקש שישלחו לך באישי...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1003897:
אתה יכול לבקש. אבל אם יעלו לכאן, המנהלים ייאלצו למחוק את האשכול.
אז תבקש שישלחו לך באישי...:rolleyes:

אוקי אז מי שיכול בבקשה לשלוח לי באישי אחת מן הגרסאות הנ"ל של אילוס אודה לו ביותר (לשימוש של כמה ימים..)

• הוסף לסימניות
העליתי את התוכנה המקורית של עוזר ההורדות של ADOBE
ניתן להוריד עם התוכנה את כל התוכנות /חבילות לשלושים יום גירסת cs6
(השאר באישי)

קבצים מצורפים

• AdobeDownloadAssistant.rar
    2.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1003909:
העליתי את התוכנה המקורית של עוזר ההורדות של ADOBE
ניתן להוריד עם התוכנה את כל התוכנות /חבילות לשלושים יום גירסת cs6
(השאר באישי)

איך משתמשים בו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה