כללי אילוסטרייטור | הם יש אפשרות שמירה לJPEG לתיקיה שלמה?

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיה מלאה בקבצי ai, אותם אני רוצה לשמור לתמונה בסיומת JPEG.
האם יש דרך קצרה ומהירה?
בפוטושופ יש אפשרות להפעיל אקשן - גם באילוס' אולי יש דרך דומה?
או אולי דרך הברידג'? (אותה אני מכירה ממש מלמעלה...)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ניתן לעשות זאת בפוטושופ באותה דרך ע"י האקשן

• הוסף לסימניות
באמת?!
תודה!

אני הולכת לנסות...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות אקשן באילוס.

פתוחים את לשונית החלונות, בוחרים אקשן, מקליטים ומבצעים "אקספורט" (יצוא), ואח"כ מחילים את האקשן על התיקיה, בדיוק כמו בפוטושופ.

ד"א, אם אין כוונה למחוק את קבצי האילוס, יש לו אקשן מובנה כבר, שמירת JPG ל-WEB. כמובן שהרזולציה נמוכה.

עוד כדאי לדעת שיצוא ל-JPG מייצא את כל הקובץ גם מה שנמצא מחוץ לשולי העמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;648382:
עוד כדאי לדעת שיצוא ל-JPG מייצא את כל הקובץ גם מה שנמצא מחוץ לשולי העמוד.
אפשר לבחור בחלון שנפתח אחרי האספורט ב-use artboards וזה שומר את מה שבגבולות המסמך בלבד.

• הוסף לסימניות
דברים חדשים לי לגמרי...
תמיד טוב ללמוד ולהתחדש.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
ראשית - תודה.
הבעיה היא שלא הצלחתי להחיל את האקשן על התיקיה, יותר נכון - לא מצאתי את האופציה (או לפחות המקבילה אליה) AUTOMATE - BATCH.
אשמח לקבל תשובה בהקדם.

• הוסף לסימניות
עדיך כבר להשתמש דרך האקשן של פוטו שופ,
ממילא זה נהפך לפיקסלי בייצוא ל-jpg , והשמירה מפוטו שופ הרבה יותר איכותית

• הוסף לסימניות
אפשר דרך בריד'ג - פשוט ומהיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה