אילוסטרייטור ופוטושופ מגיעים בשמחה לחיידר

• הוסף לסימניות
מוקטן מוקטן... הגודל האמיתי הוא 2.5 מטר אורך, וגובה של 75 ס"מ.
אילוסטרייטור, פוטושופ, והעצים ברקע והפרחים מקדימה כבר סתם מודבקים. די, נגמרה לי הסבלנות.
איך קום פרייליך אין חיידר מוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פריפיק צייר אותם...
אני אוהבת את ציורי המים שלהם. זה גם השם הרשמי של הקבצים ששלפתי מהם את העצים (פתיחה באילוסטרייטור, הדבקה בפוטושופ, הגדלה לגודל רלוונטי, ישום אפקט מעבר עם שיטת שילוב מוטיפליי, כדי להבדיל מהאותיות וציור הילדים)

• הוסף לסימניות
ציור נהדר! רעיונות חמודים, תנוחות מתוקות.
העצים ברקע יפים ומשתלבים.
את הפרחים הייתי מורידה, גם פרופורציונלית הם לא מתאימים.
קישוט מקסים.

• הוסף לסימניות
ציור נהדר! רעיונות חמודים, תנוחות מתוקות.
העצים ברקע יפים ומשתלבים.
את הפרחים הייתי מורידה, גם פרופורציונלית הם לא מתאימים.
קישוט מקסים.

זה גם פרחים של מים
האלה עם הצפרדעים שחכתי את שמך בעיברית

• הוסף לסימניות
ציור מתוק והפוזות - - - :) פשוט מקסים!
(בקטנה - בהגדלה, משהו בעיניים שלהם היה נראה חלול...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה