כללי אילוסטרייטור | ייבוא של יותר מאובייקט אחד- כיצד?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בגירסאת CS3 לעשות place ליותר מאובייקט אחד?

כי הוא לא נותן לי לבחור כמה (לא בעזרת shift וגם לא בעזרת ctrl).

תודה מראש למסייעים!

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש את תוכנת ברידג'
File - Browse

וגם יש תצוגה מקדימה יפה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם כן וכן האם יש קיצור דרך לייבוא או מיקום?

• הוסף לסימניות
ציפיש מה זו תוכנת ברידג' ?

ואיך זה פותר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אם אתה מכיר או זוכר את ה"איסידיסי"
זה די דומה אבל הרבה יותר משוכלל.
זאת תוכנה שבאה עם החבילת תוכנות.

• הוסף לסימניות
אני פותחת על השולחן עבודה את התיקיה עם החומר וגוררת לתוך האילוס'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;292715:
אם אתה מכיר או זוכר את ה"איסידיסי"
זה די דומה אבל הרבה יותר משוכלל.
זאת תוכנה שבאה עם החבילת תוכנות.

נעמי, כתבת "איסידיסי" בהקשר שלי יבוא תמונות והכנסת אותי להלם!!!!
יש לי ת'תוכנה הזו כאבן שאין לה הופכין. וזאת משום שהמורה למחשבים אמרה לנו שהתוכנה נועדה רק לצפיה בתמונות. ולא ניתן לייבא בעזרתה תמונות אלא ע"י רישום של שם התמונה והבאתה ע"י: קובץ> מקם וכו'... ושם לבחור בשם התמונה הרצויה.

וכעת אני מגלה שאפשר לגרור ממנה לתוך התוכנה וחסל.

אני בהלם!!!!
פשוט מצחיק עד הזוי.....

ד"א, ציפיש גיליתי שאכן יש לי את תוכנת ברידג' ואנוכי אפילו לא ידעתי!

טוב בכל אופן, תודה לכולם על העזרה המועילה והמהירה(!) .תודה.

ו..סתם דרך אגב, מה הקטע של אדובי לא לתת ת'אפשרות הזו מובנית בתוך האילוס, כמו באינדיזיין. מה הבעיה? :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה