אילוסטרייטור- לא יודעת אם כאן המקום אבל לא מצאתי יותר מתאים....

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
רציתי לדעת האם יש כאן מישהו שמבין בגרפיקה ויוכל לעזור לי בבעיה:
אני יוצרת צורה של ריבוע למשל, בד"כ כדי לעגל את הפינות כזה יהיה מלבן עם ששוליים עגולים יותר לוחצים על החיצים
אבל אצלי, כשאני לוחצת על החיצים לא נהיה כלום ולא משתנה
אני לא יודעת לשנות את השוליים של הריבוע בדרך אחרת
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
יש ליד כל פינה 'עיגולים', לוחצים עליהם ומושכים כלפי פנים
1657053176360.png

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
רציתי לדעת האם יש כאן מישהו שמבין בגרפיקה ויוכל לעזור לי בבעיה:
אני יוצרת צורה של ריבוע למשל, בד"כ כדי לעגל את הפינות כזה יהיה מלבן עם ששוליים עגולים יותר לוחצים על החיצים
אבל אצלי, כשאני לוחצת על החיצים לא נהיה כלום ולא משתנה
אני לא יודעת לשנות את השוליים של הריבוע בדרך אחרת
אשמח לעזרה!
תעמדי על החץ הלבן לפני שאת לוחצת על קודקודי הריבוע (ולא על החץ השחור הרגיל)

• הוסף לסימניות
תעמדי על החץ הלבן לפני שאת לוחצת על קודקודי הריבוע (ולא על החץ השחור הרגיל)
החץ הלבן זה רק אם את רוצה לעגל פינה מסוימת אם את רוצה לעגל את כל הפינות ביחד אז את כן צריכה להשתמש בחץ השחור

• הוסף לסימניות
גם בחץ השחור - אם לוחצים פעמיים על פינה מסויימת - אפשר לשנות אותה בלבד.

• הוסף לסימניות
אם את לא רואה את העיגולים האלה תלחצי קונטרול והם יופיעו

• הוסף לסימניות
החץ הלבן זה רק אם את רוצה לעגל פינה מסוימת אם את רוצה לעגל את כל הפינות ביחד אז את כן צריכה להשתמש בחץ השחור
אפשר גם עם החץ השחור אם עושים דאבל קליק על העיגול

• הוסף לסימניות
בשום צורה זה לא נותן לי לעגל פינות עם החיצים
מוזר מאד וחבל כי ככה זה הכי מדויק

• הוסף לסימניות
ניסיתי והצלחתי באמת רק עם העיגולים שבאמצע, אבל זה גם משהו עדיף מלא כלום
תודה רבה רבה לכל העוזרים והעוזרות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזו תוכנה אפשר ליצור לוח שנה עם תמונות בעיצוב אישי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה