כללי אילוסטרייטור לא נותן להזיז אובייקטים עם העכבר

• הוסף לסימניות
רק עם החיצים
מי יודע על מה לחצתי, ומה הפתרון?

בכל הזזה עם העכבר אני שומעת צליל של שגיאה, והוא לא מזיז

אשמח לתשובה! תודה מראש.

• הוסף לסימניות
קרה לי כמה פעמים, הפתרון שאני מכירה זה רק לכבות והדליק מחדש את המחשב
אולי יש פתרון אמיתי, אשמח ג"כ לדעת

• הוסף לסימניות
זה באג שקורה לפעמים, וכשזה קורה באילוסטרייטור זה נהיה גם באינדיזיין
כמו שכתבו, אין לו פתרון רק לכבות ולהדליק את המחשב

• הוסף לסימניות
בדיוק גם לי זה קרא אתמול, אצלי זה גם זה הגיע למצב שלא הצלחתי להזיז את הקבצים בשולחן עבודה (מחשב חדש).
בחיפוש בפרוג, ראיתי שממליצים במצב כזה לעשות שחזור מערכת, שחזרתי והכל יסתדר ב"ה.

• הוסף לסימניות
גם לי פעם זה קרה באילוס,
היו לי שם המוןןןןןן קבצים פתוחים ( כזאת'י אני.... סוגרת תמחשב פעם ב........;) )
רק אחרי שסגרתי את רב הקבצים הוא התחיל לזוז.

• הוסף לסימניות
לכבות את המחשב אני לא רוצה
לסגור את התכנה לא עזר לצערי
גם האינדיזיין עם אותה בעיה :mad:

ותודה לכם, כל העונים

• הוסף לסימניות
כמעט עם אותה בעיה

מאז שעברתי למחשב חדש
בכל שמירה של הקובץ באילוס', הוא כזה נתקע וחוזר לעצמו
מה זה אומר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה