כללי אילוסטרייטור סוגר PDF במשקל גבוה יש שפתרון?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש סיבה מוצדקת לכך?
איפה ואיך אני יכול לסדר את זה?
משולבות בקובץ תמונות אבל הם במשקל נמוך
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
תוריד את כל סימנים הV בעמוד הראשון של השמירה לPDF.

• הוסף לסימניות
מיצאים דרך אינדי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאוד תלוי מה מטרתו הסופית של המסמך.
האם הוא מיועד לדפוס או שמא לקריאה במחשב האישי או להורדה מהאינטרנט
האם נרצה לשמור אפשרות עריכה?

בעיקרון, בהתאם למטרת השימוש הסופי, ניתן לקבוע את סוג השמירה.
ישנו מגוון רחב של פרמטרים ששולטים על מגוון היבטים של הקובץ הסגור.
החל מרזולוציית התמונות שכלולות בקובץ עבור דרך הגדרות גלישה וסימני חיתוך וכלה בפרופילי צבע ותאימות עם גרסאות עבר ועתיד של אקרובט.

אם שומרים באילוס' PDF בלי לערוך את ההגדרות, התוצאה תהיה קובץ כבד מאוד שאפשר לפתוח אותו בהמשך ולעבוד עליו מבלי לאבד כלום ממצבו המקורי. במילים אחרות, זהו קובץ פתוח לכל דבר ועניין. הוא מכיל את כל התמונות ברזולוציה המקסימלית שלהן (גם אם זה 600 DPI), הוא מכיל את כל אפשרויות עריכת הטקסט והעצמים הוקטוריים השונים, על שמותיהם ואופן סידורם בקבוצות ובשכבות.

ברגע שמורידים את הV מ"שימור אפשרויות עריכה" כבר נפטרנו מחלק ממשקל הקובץ, כל התמונות שמורות בפורמט JPG ברזולוציה של 300 DPI, נפטרנו מעוד נתח נכבד ממשקל הקובץ, אם זה לאינטרנט, מספיק 100DPI ואז בכלל...
מי שלא מתמצא בנבכי ההגדרות הידניות יכול למצוא מגוון פרופילים מוגדרים מראש שחוסכים את הצורך לעבור בכל הלשוניות ולערוך את ההגדרות.
לדוגמה, כשאני סוגר קובץ לדפוס פרוצס, אני בד"כ משתמש בפרופיל: PDF /X-1a:2001 ואז רק מתעסק באופן ידני עם בליד וטרים (במידת הצורך).

את כל זה עושים באילוס'. לא צריך אינדי'

• הוסף לסימניות
אזהרה:

אם רוצים לבטל את אפשרות העריכה בייצוא, תמיד תמיד להקפיד ולוודא ששמרנו עותק אחר שניתן לעריכה!

מניסיון כואב...

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם פרס קואלטי התמונות הם אכן קטנות (120 KB בקובץ האילוסטרייטור) כך שאני לא יודע אם הם הבעיה
בכל אופן תודה אני אבדוק את ההגדרות שוב, הבעיה זה שלא לכל קובץ הוא סוגר בצורה לא חסכונית בעליל, אלא קובץ אחד הוא יסגור בסדר ואת השני כבר לא, לא מצאתי איזה סיבה לדבר, צורת סגירה דומה בכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה