כללי אילוסטרייטור קו גלי והיפטרות מנקודות לא רצויות

• הוסף לסימניות
עלי ליצור מסגרת גלית- ללא זוויות חדות עבור קו סכין- מה שאומר כמה שפחות נקודות...
יצרתי את הצורה ע"י חיבור של חצאי עיגול. הכפלתם. ואקספנד. אך נוצרות הרבה נקודות חיבור.
כיצד אני יכולה להישאר עם מינימום נקודות כדי לצמצם את עצירת/התרוממות סכין החיתוך?
מצורפים שני קבצי תמונה להמחשבה
וקובץ אילוסטרייטור- מקור

אשמח להחכים.
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• בול.ai
    1.1 MB · צפיות: 29
  • בול.JPG
    KB 142.2 · צפיות: 15
  • 2בול.JPG
    KB 113.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
את עובדת מדויק מאד!

אבל, בעיקרון, יכולת לעשות זאת בדרך הרבה יותר פשוטה:
א. יצירת מברשת מסוג Pattern.
או -
ב. יצירת מסגרת מלבנית פשוטה והפעלת האפקט Distort and Transform / Zig Zag

ולעניין שאלתך - הפקודה המיועדת לצמצום מספר הצמתים היא Object/ Path/ Simplify.
יש להיזהר מאד למצוא את הנקודה שבה צמצום הצמתים הוא אידיאלי, ללא פגיעה בדיוק הקו.
במקרה שלך, אי אפשר לצמצם את מספר הצמתים במידה משמעותית, משום שזה כמעט מס' הצמתים המינימלי הנדרש לקו בעל מורכבות שכזו.

למשל כאן - 212 צמתים במקום 317.

יש מקרים בהם מצמום מס' הצמתים יכול להגיע עד 90% מבלי לפגוע באיכות הקו!

קבצים מצורפים

• 111.png
    KB 9 · צפיות: 29
  • 333.png
    KB 60.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית.
החכמתני.
אני צריכה להשתפשף עם יצירית מברשות פטרן- אולי זה הזמן...
הקושי בעיקר בפינות...
אבל הרעיונות שלך הועילו לי מאוד
תודה

• הוסף לסימניות
גם לי
תודה

• הוסף לסימניות
גם לי
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה