כללי אילוסטרייטור Cs3 בגירסת Me

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא, השאלה אם מותקן אצלך הcs3 הרגיל, לא הme.
ואולי דרך הsetup של האינדזיין בadd And Remove Programs, אתה אמור לעשות Change Remove, ומשם לנסות להתקין את האילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
מענדי, הפתרון הוא להתקין קודם האילוסטרייטור, ואח"כ אינדיזיין, ואח"כ פוטושופ. (ואם אינדיזיין כבר מותקן, uninstall it)

• הוסף לסימניות
פונטגרפר, לכן אילוס. הקודם לא עבד אצלך?

• הוסף לסימניות
איך בדיוק את רוצה את כל התוכנה, אם אין לך איך להוריד את זה?
לשלוח קבצים מחולקים ב10 מגה כל אחד?

• הוסף לסימניות
זו נראית לי טירחה מידי גדולה...

• הוסף לסימניות
פונטגרפר,

זה מה שעשיתי, הוא התקדם עוד שלב בהתקנה ואז נתקע עם ההודעה הבאה:

נראה לי שאני צריך את השם של הדיסק כפי שהוא, שידע איפה לחפש את התוכנה

קבצים מצורפים

• Untitled-1 copy.JPG
    KB 41.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אלף, לgmail את כן יכולה להגיע, או גם לזה לא.
האם אי אפשר לבקש מנתיב שיפתחו לך אתgmail?
עוד שאלה, האם אפשר לשלוח לך באימייל הרגיל שלך,
קובץ בגודל של 10 מגה, או שגם זה ייתקע באמצע?

• הוסף לסימניות
אז זה אתה ששלחת לי את הקבצים?! אני חושבת שהגזמת! כמה אנשים יכולים להיות טובים? זה לא מובן לי? פתאום מגיעים לי קבצי אילוס על מגש של זהב! כל הכבוד. רק צריך לשנות סיומת או מה? כי כשאני רוצה לפתוח הוא אומר לי שלקובץ זה לא משויכת תכנית לצורך בצוע פעולה זו צור שיוך ב'אפשרויות תקיה' בלוח הבקרה. מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
רבותי, לא נעים לי לצנזר את האשכול, אבל צריך להניח את הדעת על כך שתוכנות אדובי המשווקות בעולם מוגנות על ידי Bsa העושים קופה דווקא מתביעות של הפרת זכויות יוצרים.

צריך לזכור שגרסאות Me שלהם משווקות גם בארץ על ידי חברות יהודיות, מה שברור פוגע הלכתית בהעלאת אשכולות מעין אלו.

תחשבו עלי כשאתם פותחים כאלו אשכולות. לא חסר לי בעיות בחיים.

אין לי בעיה שמשתמש כותב הודעה שהוא צריך תוכנה כזאת ומי שיכול לעזור לו שיפנה אליו באישי.
ואחר כך שיכתוב לו הודעת תודה. או משו כזה.

ההודעה הזאת בעקרון נכתבה דווקא על התוכנות הגדולות כמו אדובי ומייקרוסופט.

• הוסף לסימניות
אחרי שכל הקבצים יהיו אצלך בתיקיה אחת (זה יכול לקחת עוד כמה שעות עד שנה שנתיים) פשוט עושים Unzip על הקובץ הראשון והמחשב עושה את השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה