כללי אילוסטרייטור CS4 | עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
התוכנה השתגעה לי. אין אפשרות לעשות העתק-הדבק, ניסיתי לשכפל שכבה וגם זה לא מצליח לי.

הודעות השגיאה שהופיעו לי אמרו שאין מספיק זכרון (ויש לי בכונן 12 ג'יגה פנויים!).
מישהו נתקל בכזה דבר פעם?

העזרה דחופה מאד מאד, שלא לומר - קריטית.

• הוסף לסימניות
12 ג'יגה זכרון ??

יש לך אולי 12 ג'יגה מקום פנוי על ההארד דיסק, מה שלא קשור לזכרון שהתוכנה זקוקה לו
ייתכן ובאמת אין לך מספיק זכרון על המחשב

• הוסף לסימניות
הכוונה לזכרון RAM? ואם כן, איך אני בודקת אותו?

• הוסף לסימניות
כן הוא מתכוון לזכרון של המחשב
לבדיקת כמות הזכרון שיש לך על המחשב:
קליק ימני על המחשב שלי- מאפיינים- בחלונית שנפתחת נבחר לשונית כללי- בתחתית תחת קטגורית מחשב יהיה רשום לך את כמות הזכרון

• הוסף לסימניות
כדאי לאתחל את המחשב מחדש. לפעמים עולות תוכנות ואחרי שהן יורדות, הן לא משחררות את זכרון הראם. ובכלל, האילוס' לא אוהבת כשיש עוד תוכנות פעילות ברקע, כי היא צורכת הרבה זכרון.

• הוסף לסימניות
אתחלתי את המחשב כמה פעמים וכן סגרתי את כל התוכנות (אל תחשדי בי שרצתי לפתוח אשכול לפני שניסיתי כל מה שאני יכולה... :))

ובדיקת זכרון הראם העלתה את הממצאים הבאים, מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה אומר שיש לך 2 ג'יגה של זכרון על המחשב

• הוסף לסימניות
וכמה מתוך זה פנוי?

• הוסף לסימניות
Ctrl+Alt+Delete,
תחת הכרטיסייה ביצועים.

• הוסף לסימניות
בלחיצה על Ctrl+Alt+Delete
(או בלחיצה קליק ימני בעכבר על שורת המשימות ובחירה במנהל המשימות מהתפריט)
תפתח חלונית
גשי ללשונית בשם ביצועים שם תיראי קטגוריה בשם זכרון פיזי
סה"כ - כמות הזכרון של המחשב
זמין - כמות הזכרון שלא בשימוש

• הוסף לסימניות
זה כל הזמן נוסע... יש לי שם באיזור ה- 1650000 ועולה כל הזמן כלפי מעלה.

כנראה שלא שם הבעיה. אם יש פתרון אחר - אשמח לשמוע ואם אין - אז תודה על העזרה עד עכשו.

• הוסף לסימניות
אם זה המספר המופיע לך בזכרון זמין אז יש לך כרגע
1.65 ג'יגה פנויים מתוך 2 ג'יגה זכרון (המספר הוא ב KB)
המספר משתנה בהתאם לפעילות המחשב, לכן הוא עולה/יורד

• הוסף לסימניות
עכשו יש לי המון הודעות שגיאה על כל צעד שאני עושה...

בבקשה,עזרה דחופה.

• הוסף לסימניות
ואנחנו ננחש מהם ההודעות שגיאה. רעיון טוב.

• הוסף לסימניות
:)

הודעה אחת מתורגמת באנגלית רצוצה - היישום הסתיים בדרך לא רגילה, ליצור קשר עם תמיכה טכנית.

עוד אחת - היישום אינו קריא או משהו כזה..

יש לציין שהתוכנה עבדה חלק.

• הוסף לסימניות
יתכן וההתקנה נהרסה (גם זה קורה לצערנו) נסה להסיר, לאתחל את המחשב ולהתקין שוב..
(אני יודע שזה נשמע פשוט קצר וקל וזה ממש לא, אך לפעמים אין ברירה..)

אגב, רק בפתיחת קובץ עבודה מסויים זה עושה את הבעיה או שבכל מצב?

• הוסף לסימניות
לא עלה בדעתי לבדוק עוד קבצים... לכאורה הם נראים בסדר, הבעיה היא שהקובץ המדובר מושקע מאד ואני לא יכולה לעשות עמו כמעט כלום.

• הוסף לסימניות
אילוס לא בנוי על קובץ גדול, אני גם נתקלתי בבעיה הזאת,
-מה שאני עושה סוגר את כל התוכנות של אדובי, ומנסה. לא עובד?
-סוגר את כל החלוניות בתוכנה לפעמים ובעיקר בCS4 זה עושה בעיות ומתחיל לבדוק איפה הבעיה. לא עובד?
-מתקשרים למרכז התמיכה ויש להם נסיון מכל התלונות ואולי יעזרו לך עם איזה הגדרה לא נכונה בתוכנה שמכביד.

• הוסף לסימניות
נסי את העניין עם עוד קבצים, כבדים בעיקר ותבדקי מה קורה אז, אם הכל בסדר אז כנראה שהקובץ של העבודה הספציפית הזאת פגום או משהו כזה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה