כללי אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את האילוסטרייטור בכלל, אבל נראה לי שמה שאני מחפשת זה אופציה פשוטה.
בניתי נתיב, ונתתי לו קו ומילוי. אח"כ הצבתי מלל על הנתיב, אבל אז נעלמו הקו והמילוי, ולא הצלחתי בשום אופן להחזיר אותם.
איך אפשר להשתמש בנתיב שצויר כבסיס למלל, ובמקביל גם לעצב אותו עצמו?

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך לשכפל את הנתיב ולהחיל את העיצוב על הנתיב הנוסף כי נתיב שנושא מלל על עצמו מבטל את כל תכונות העיצוב-הוא בטל למלל

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי לשכפל, אבל גם אם מחקתי את המלל הנתיב המשיך להתנהג כמו נתיב למלל ולא הצלחתי להחזיר אותו להיות נתיב פשוט הניתן לעיצוב.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
בזכותך בדקתי. אם בוחרים נקודה אחת מהמסלול בחץ הלבן-אפשר לערוך אותו ולא את המסלול של הטקסט.
אם הסתדרת -תעדכני.

• הוסף לסימניות
בזכותך בדקתי. אם בוחרים נקודה אחת מהמסלול בחץ הלבן-אפשר לערוך אותו ולא את המסלול של הטקסט.
אם הסתדרת -תעדכני.

• הוסף לסימניות
בדקתי, לא עוזר אצלי. לערוך ולשנות את המסלול אני יכולה בלי בעיה, אבל לא לתת לו צבע או קו. גם לא כשרק נקודה אחת על פני המסלול בחורה.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה ctrl+z עד למצב של לפני הצבת המלל, ואז משכפלת את המסלול ולאחד מן השניים מזרימה את המלל. אולי זה כבר לא רלוונטי אצלך...

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי בכלל, עברו כבר שעות של שינויים ועבודה על הקובץ.
אבל איך זה שאין תשובה פשוטה? לא יתכן שאין אפשרות להפוך נתיב-מלל למסלול סתמי!

• הוסף לסימניות
אם לא סגרת את התוכנה יש סיכוי שעדיין זה קיים בזכרון של המחשב.
הייתי משכפלת את הקובץ במצבו הנוכחי, שומרת בשם אחר,
ואז עושה קונטרול-Z על הקובץ,
באילוס אין הגבלה למס' הצעדים לאחור, זה תלוי רק בכמות הזכרון שלך.
האמת, אני בטוחה שיש דרך להחזיר את הנתיב לקדמותו אני אנסה לבדוק לך

• הוסף לסימניות
אבל כן סגרתי את התוכנה מאז...
באמת, אני לא מאמינה שאין אפשרות לשכפל את הנתיב ולהגדיר אותו מחדש כנתיב ללא מלל!

• הוסף לסימניות
תשכפלי אותו ותלחצי על Object-Expand Appearance תמחקי את המיותר ויש לך מסלול רגיל

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיו באמת שני מסלולים - המסלול המקורי ונתיב המסלול למלל, ומחקתי את המסלול המקורי ולכן נשאר לי רק מסלול מלל בלי בסיס.
אבל הסתדרתי בסוף!
- בחרתי את המסלול על כל נקודותיו בכלי החץ הלבן, העתקתי והדבקתי. השתכפלה לי צורת המסלול בלי להפוך לנתיב-מלל.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיו באמת שני מסלולים - המסלול המקורי ונתיב המסלול למלל, ומחקתי את המסלול המקורי ולכן נשאר לי רק מסלול מלל בלי בסיס.
אבל הסתדרתי בסוף!
- בחרתי את המסלול על כל נקודותיו בכלי החץ הלבן, העתקתי והדבקתי. השתכפלה לי צורת המסלול בלי להפוך לנתיב-מלל. תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
מעניין, אצלי כשבחרתי נקודה אחת ע"י החץ הלבן המסלול קיבל קו ומילוי, גם אחרי שהיה עליו מלל. פשוט וקל. לא הלך אצלך?

• הוסף לסימניות
אז הסברתי, שכנראה נוצרים בדרך כלל כמו שני מסלולים זה על גבי זה, ואני שניסיתי כל הזמן לנקות את הסביבה כנראה שמחקתי את המסלול המקורי ונשארתי רק עם הנתיב.

• הוסף לסימניות
ויתכן גם שהעניין נעוץ בגרסה. אני ניסיתי את זה עם CS4, וזה עבד לי בדרך שיקינתון הסבירה.

• הוסף לסימניות
דרך פשוטה יותר : (גם בגרסאות קודמות)
ברגע שמגדירים Type on a Path - המסלול הופך להיות שייך למלל,
ולכן, כדי להפוך את המסלול בחזרה לצורה - יש לעשות בדיוק את אותה פעולה שעושים על מלל:
Type/ Create Outlines
ואז פשוט לפרך את הקבוצה (האותיות המומרות לעקומות והמסלול)

• הוסף לסימניות
graphic דווקא ניסיתי את זה באחד הניסיונות שלי, אבל כשהפכתי את המלל לאאוטליינס ומחקתי אותו - לא נשאר לי שום נתיב מתחתיו. שוב, כנראה כיוון שלא היה קיים שם נתיב נפרד מתחת לנתיב המלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה