כללי אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
עד לא מזמן עבדנו בסטודיו על פושופ ופרי הנד (אני במקביל עבדתי גם על קורל בבית),
לאחרונה עברנו במשרד לתוכנות אדובי קר- אינדיזיין, פוטושופ ואילוסטרייטור. ומשום מה לא 'הולך' לי עם אילוסטרייטור ואני מעדיפה לעבד מודעות באינדיזיין ואפילו מתגעגעת לקורל...

זה נשמע נורמלי?
פשוט לדעתי האילוס' תןכנה כבדה מידי לקובץ גדול ולא כ"כ נוחה עם טקסטים

יש עוד מישהו ששותף לתחושות שלי?:eek:

• הוסף לסימניות
אני מסכים לכל מילה.
מקווה שבאדובי יעשו פעם חשבון הנפש, ויכניסו באינדיזיין את רוב הדברים שצריכים מאילוסטרייטר, ובקלות כמו שיש בקורל, כמו שעשו עכשיו עם האפקטים של פוטושופ, ואז יהי' יותר כיף לעבוד על מחשב...

• הוסף לסימניות
מבחינת עבודה על וקטורי. נכון
אבל אין כמו פוטושופ לעבודה עם תמונות, ואין כמו אינדיזיין לעמד פולדרים פרוספקטים וכו', ואין כמו התענוג לעבוד במהירות בלי לעצור כל כמה דקות, ולעבור בין תוכנות וכו'...

• הוסף לסימניות
קורל היא חברה אמיתית,
אבל מה לעשות, אילוסטריטור הרבה יותר מקצועית ממנה, בפרט כשעובדים עם תמונות PSD, השקיפות שלה עם פוטושופ פשוט מענגת.
בטח יריבו איתי על זה אבל גם תוצאות ההדפסה יותר חלקות..

• הוסף לסימניות
מה חדש בקורל?

האם מישהו כבר רכש את התוכנה הזו?
Corel Draw X3
תוכנת הגרפיקה ועיבוד התמונה הטובה מסוגה עם תמיכה עברית מלאה. בחבילת תוכנה אחת, תקבלו תוכנה לעיבוד וקטורי, תוכנה לעיבוד תמונה, כלי ליצירת PDF, המרת תמונה לציור, תפיסת מסכים, כלים ליצירת ברקוד, כלים לניהול פונטים, תמיכה עברית מלאה ותאימות מוחלטת לרוב התוכנות הקיימות בשוק.
1. בחבילה אחת אתה מקבל כ 10 תוכנות במחיר של אחד.
2. 250 פילטרים המאפשרים קריאה וכתיבה לרוב הפורמטים הגראפיים הידועים.
3. תמיכה מלאה בעברית ובשפות אחרות מעבר לאנגלית.
4. קורא קבצי וורד בעברית
5. קורא ושומר קבצי Photoshop ו פרייהנד.
6. קורא קבצי AutoCAD
7. מאפשר לייצר באופן מושלם קבצי PDF לדפוס, איריס ובדיקות
8. מאפשר לייצא קבצים באופן מושלם לאופיס ללא רקע.
9. כל התוכנות מדברות אחת עם השנייה קלות שימוש. מהרגע בו למדת להפעיל תוכנה אחת, אתה יכול בקלות להפעיל את כל שאר התוכנות.
10. עדכונים חינם דרך האינטרנט.
11. יכולות של בינה מלאכותית המאפשרים קלות עבודה באמצעות קווי עזר אינטראקטיווים ותיקון צורות אוטומאטי.
12. אלף פונטים באנגלית ו 200 בעברית.
13. עשרות אלפי איורים ותמונות לשימוש חופשי.
14. דיסק לימוד אינטראקטיבי של התוכנה
15. תמיכה טכנית שוטפת.
16. סריקה ישירה מכל תוכנה.
17. אפשרות המרה של תמונות לציור.
18. תוכנת ניהול פונטים חכמה.
19. תמיכה בניקוד, פסקאות ושורות.
20. הדפסה ללא מגבלה של גודל דף
21. תמיכה בהדפסת מדבקות
22. כלי מתוחכם ליצירת BarCode.
23. כלי פיתוח המאפשרים בניית מודלים מבוססי קורל.
24. תמיכה ישירה בפלוטרים ובכלי עיבוד מתוחכמים כמו חיתוך לייזר וזכוכית ללא צורך בתוכנות עזר.
25. תמיכה מלאה בהוצאה לאור.
26. כלים ליצירת דפי HTML וכפתורי אינטרנט.​

• הוסף לסימניות
Corel painter x
תוכנת הציור המצליחה ביותר בכל הזמנים

תוכנת הציור והאיור הפופולארית בעולם שפותחה על ידי אומנים בשביל אומנים ועכשיו בגרסא החדשה.הפכה לטובה יותר באמצעות כלים חזקים להפיכת תמונות לציורים ולפישוט תהליך העבודה היצירתי. התוכנה התעדכנה במברשת דמי, מחק חדש וחותמות גומי. כלי התוכנה החדשים כוללים מערכת ציורי השמן לאמנים, מברשות צבעי מים דיגיטאליות וכלים מתקדמים.​

• הוסף לסימניות
אפרופו אילוס'

אני כיום נטשתי קורל ופריהנד, ואין כמו אילוסטרייטור.
אבל זה מה שקורה עכשיו ותוקע לי המשך העבודה:

קבצים מצורפים

• Untitled-1.psd
    KB 98.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה?

חברת קרט שמחה להודיע כי התמנתה לנציגה הרשמית והיחידה של חברת קורל בישראל.​
מגוון כל מוצרי החברה, זמינים לשוק הישראלי עם תמיכה עברית מלאה, שרות ותמיכה של חברת קרט.

• הוסף לסימניות
וואו מרץ שלחת פה תוך כדי שהעליתי, נאית תוכנה מקסימה. לא נופלת בבאגים?? (זה לא כתוב..)

• הוסף לסימניות
מרץ, תודה על הסקירה המקיפה! אבל כזו סקירה צריכה להפתח באשכול נפרד עם השם:'קורל' ולא תחת השם 'אילוסטרייטור'....

חובבי הקורל בכלל לא נכנסים לאשכול שכותרתו היא 'אילוסטרייטור'!

איפה יש יצוא לפונטים בקורל X3? היה בקורל 9 והורידו את זה.

עשית לי חשק לקנות את התוכנה. (יש לי אותה אבל לא בעברית)

ולא כתבת מילה על המחיר! בסך הכל 500$ לכל החבילה הנהדרת הזאת!

• הוסף לסימניות
זיל הזולללללללללל!

אולי זה יוריד את המחירים של אדובי.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה יכול לקבל אצלי את הגרסה של קרט ל"נסיון", נא לפנות באישי ולשלם את מחיר הדיסק...

• הוסף לסימניות
איך תעביר את הדיסק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;40929:
אני כיום נטשתי קורל ופריהנד, ואין כמו אילוסטרייטור.
אבל זה מה שקורה עכשיו ותוקע לי המשך העבודה:

הזיכרון שלך מלא לא?

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב אבל בכלל בכלל לא.
ואיך פוטושופ עובד אם הזיכרון שלי מלא?!

• הוסף לסימניות
תקשורת - לפעמים קובץ שנפתח בלי בעיות בפוטושופ תוקע את המחשב באילוסטרייטור.
במיוחד אם זה קובץ מסובך עם הרבה שקיפויות.

• הוסף לסימניות
תקשורת, כי יכול להיות שפוטושופ לא מוגבל לאחוז הזכרון שהוא משתמש בה (או למשל 80%) ואילוסטרייטר רק מוגדר להשתמש עם 25% וכו'.

• הוסף לסימניות
Corel Draw X3
מחיר גרסה מלאה:
2420 ₪ כולל מע"מ
מחיר גרסת עדכון:
1640 ₪ כולל מע"מ
מחיר גרסת חינוך:
730 ₪ כולל מע"מ
לחבילה הכוללת 3 רשיונות שמוש

Corel painter x
מחיר גרסה מלאה:
2900 ₪ כולל מע"מ
מחיר גרסת עדכון:
1450 ₪ כולל מע"מ
מחיר גרסת חינוך:
776 ₪ כולל מע"מ
[FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=+0][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=+0][FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה