כללי אילוס והבחירה

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה לי לאחרונה עם אילוס...:)

הבעיה הנוכחית,
תמיד עם בחירת אובייקט שנמצא במשטח עבודה נבחר אוטומטי המשטח עבודה.
ומשום מה עכשיו זה לא קורה...
מטריד מאד בעיקר ביישור לפי משטח עבודה.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;946050:
אני לא הבנתי את השאלה

מCS4 והלאה ניתן לפתוח כמה משטחי עבודה,
(artboard)

עד עתה כשבחרתי אובייקט שלשם דוגמא נמצא על artboard 1 וקבעתי לו יישור למרכז לפי הדף, הוא התיישר למרכז artboard 1 .

אבל עכשיו זה לא כך גם כשאני בוחרת אובייקטים במשטחי עבודה אחרים עדיין המשטח הראשוני נותר בחור(או שאני בוחרת ידנית בחלון הארטבורדים).
כמובן שזה מאד לא נוח בעבודה.

• הוסף לסימניות
זה קורה לך אחרי שהוספת ארטבורד ומיקמת בו אוביקט - בלי להתעסק איתו וכו'?
לעיתים, תזוזה קטנה או שינוי קטן של האוביקט החדש בארטבורד החדש, תעזור.

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי. תודה.

אבל אין לי פתרון. :) זה כנראה למקצוענים....

• הוסף לסימניות
תלחצי על נקודה אחרת בארטבורד, זה אמור לעבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;946081:
זה קורה לך אחרי שהוספת ארטבורד ומיקמת בו אוביקט - בלי להתעסק איתו וכו'?
לעיתים, תזוזה קטנה או שינוי קטן של האוביקט החדש בארטבורד החדש, תעזור.

נכתב ע"י sarit_f;946117:
תלחצי על נקודה אחרת בארטבורד, זה אמור לעבוד

זה לא עוזר,
עכשיו אני מנסה את מה שרוחמה אמרה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי זה קרה פעם
הנחמה היא שכמו שזה מגיע פתאום - זה מסתדר לבד...
בכל אופן - הדרך שאני מצאתי לבחור משטח עבודה אחר היא על ידי בחירה בסרגל התחתון של התוכנה - שם יש אפשרות לבחור את מספר העמוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;946575:
גם לי זה קרה פעם
הנחמה היא שכמו שזה מגיע פתאום - זה מסתדר לבד...
בכל אופן - הדרך שאני מצאתי לבחור משטח עבודה אחר היא על ידי בחירה בסרגל התחתון של התוכנה - שם יש אפשרות לבחור את מספר העמוד.
בהצלחה!

לבסוף יצאתי מהתוכנה וחזרתי וב"ה זה הסתדר...
תודה לכולכן.

• הוסף לסימניות
פעם הבאה תעשי את זה מיד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;946698:
פעם הבאה תעשי את זה מיד....

את יודעת מה זה היה לסגור את כל הקבצים:(
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה