כללי אילוס' ווורד

• הוסף לסימניות
אם אני עושה עבודה באילוסטרייטור, עם תמונות, ואחרי עיצוב,
האם אפשר להעבירו לוורד?

ניסיתי והוא רושם שהתוכנה לא מגיבה.
אולי יש דרך אחרת?

ויש אפשרות בוורד לחתוך תמונות בכל מיני צורות?

תודה למשיבים.

וכל אלו שהעלו סרטונים על פוטושופ ממש תודה רבה,
ה' יברך אותכם.

• הוסף לסימניות
-------

• הוסף לסימניות
1. הכי טוב לשמור דרך אינד' ולסגור ב-JPG.
מוסיפים כתמונה באופן פשוט ביותר לוורד.
2. בוורד יש אפשרות של חיתוך תמונות.

• הוסף לסימניות
איך?
ההסבר הוא ארוך או איפה אני יכולה למצוא לקרוא על זה? (חיתוך תמונות בוורד)
בוורד אני לא מצליחה להזיז את התמונה הוא פשוט לא זז, זה לא כמו באילוס' שעובדים יותר מהר וזז יותר מהר, איך אגרום לתמונה לזוז?

תודה לך

• הוסף לסימניות
עושים גלישת טקסט> לפני התמליל

• הוסף לסימניות
תודה רבה

ואיך חותכים תמונה בצורת עיגול ריבוע מעוגל כוכב וכו'?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם אפשר יותר מעיגול אבל בכל אופן כשמכניסים תמונה לוורד ולוחצים עליו מופיע למעלה עוד כרטסי' תיכנס לשם ושם יש לך כל האופציות של התמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה