כללי אילוס- נימות לבנות

• הוסף לסימניות
קורה לי לפעמים שיוצאות לי נימות כאלה כשיש אובייקט על אובייקט או מסכה באילוס'.
איך אפשר לפתור את זה?
זה יוצא רק ב-PDF ולא נראה בתוכנה
יוצא גם אם אני סוגרת דרך אינדיזיין.
גם בפקודת print וגם ב-save as.

איך אפשר להעלים את זה?
או לחילופין, זה יופיע בהדפסה?

מצ"ב דוגמה:

קבצים מצורפים

• screenshot_20181015_132748.png
    screenshot_20181015_132748.png
    KB 178.9 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
מומחי ערב... אתם פה?

• הוסף לסימניות
תמונה באילוס'?
פרטי יותר ממה מורכב הקובץ.

• הוסף לסימניות
יש בו טקסט, תמונות בקליפינג מאסק ואובייקטים וקטוריים.
בתמונה שצירפתי, הפס שייך לתמונה בקליפינג מאסק
ומופיע על תמונה שהיא גם בקליפינג מאסק.

אמממ... זה בסדר? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי זה לא נראה בהדפסה וזה רק ענין של תצוגה
אבל מה הבעיה- תנסי להדפיס ותראי

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להגדיל ולהקטין את תצוגת קובץ הפידיאף. אם באיזשהו גודל תצוגה הנימות לא יראו סימן שזו רק בעית תצוגה והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להדפיס, אחרת היית פותרת את הבעיה.
רואים את זה בהגדלה, לכן אני חוששת.

אין לזה פתרון חוץ מלהחזיק אצבעות?
הדפסה במקום ייצוא לא אמורה לשטח ולפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הנימות הלבנות האךו הם רק בתצוגות מסך.
תפתחי את קובץ הפידיאף כתמונה בפוטושופ ותראי אם עדיין מופיע .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה