כללי אילוס שלי משתגעת!

• הוסף לסימניות
מה עושים??
אני פותחת קובץ, ועל המקום יש תצוגה של אאוטליין, אם אני צכה לעבוד עם כמה קבצים, אינמצב. מיד הודעת שגיאה
כל תזוזה, ישר הודעת שגיאה וא"א לשמור כלום
קריטי ליייי,

ניסיתי להחליף משתמש למחשב (זה עזר לי פעם) ועדין...

איך מחנכים את התוכנה הזו???
מי נתקל פעם בכאלו הפרעות עמוקות?
מכירים פסיכאטר טוב שמטפל?

שאר התוכנות עובדות מעולה. רק אילוס מבריזה

עצה.. תושיה.. מי נתקל ויודע מה לעשות?

• הוסף לסימניות
כן
אילוס תוכנה מאדדד כבדה
צריך פשוט להתנהג איתה בעדינות
גם לי זה קרה כמה פעמים
פשוט תסגרי את כל התוכנות שפתוחות
תעבדי רק איתה

• הוסף לסימניות
נשמע שהתקלה אכן נובעת מעומס על התוכנה, ניתן לפנות מקום בכונן עליו היא מותקנת. זה עוזר.
שימי לב שככל שיש יותר Anchor Points בקובץ, ככה הוא שוקל יותר. תשתמשי בחלון האפירנס כדי לחסוך בנקודות.
קרה לי בעבר שעיצבתי קובץ ענק והתוכנה גם כרעה תחת העומס, אז פשוט עיצבתי חלקים נפרדים בקבצים אחרים ואז איחדתי את כולם.
זה קרה לקראת סוף האיור של פול ווקר והדיוקן... השיער והזיפים נעשו בקובץ אחר ואז ״הולבשו״ על הקובץ המקורי. שיער וזיפים זה אומר המוווון Anchor Points... כמה מאות.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה