כללי אילוס CC - ייצוא קובץ JEPG דרך Export

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
כשאני שומרת קובץ כתמונה הוא שומר לי את כל מה שמסביב על שטח העבודה
ולא רק את הדף שביקשתי
איפה אני מסמנת אפשרות של שמירה רק מה שבתחום הדף שלי ?
דחוף תודה!!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 19.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
קודם כל תשני מ-CMYK ל-RGB
לפני שאת מגיעה לחלון הזה מופיע לך חלון ששואל איפה לשמור
למטה כתוב Use Arboard
ב- Range תסמני איזה עמוד את רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה ד;2329278:
קודם כל תשני מ-CMYK ל-RGB
לפני שאת מגיעה לחלון הזה מופיע לך חלון ששואל איפה לשמור
למטה כתוב Use Arboard
ב- Range תסמני איזה עמוד את רוצה.

תודה רבה רבה!!
ועוד שאלה על אקרובט cc
כשאני פותחת קובץ כלשהוא בPDF איפה אני רואה מה המידות שלו ?

• הוסף לסימניות
?

??--

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;2329314:
תודה רבה רבה!!
ועוד שאלה על אקרובט cc
כשאני פותחת קובץ כלשהוא בPDF איפה אני רואה מה המידות שלו ?

תשימי את העכבר למטה בפינה השמאלית של הדף, תבדקי קודם שאת על סנטימטרים או מילימטרים, למה כמעט כל הזמן המידה היא באינצ'ים, שלא יהיה לך בלגאן בראש. נכנסים דרך הגדרות לקטגוריה יוניטס באנגלית ושם יש את השינויים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;2329517:
תשימי את העכבר למטה בפינה השמאלית של הדף, תבדקי קודם שאת על סנטימטרים או מילימטרים, למה כמעט כל הזמן המידה היא באינצ'ים, שלא יהיה לך בלגאן בראש. נכנסים דרך הגדרות לקטגוריה יוניטס באנגלית ושם יש את השינויים.

תודה!! זה אכן באינצים
איפה נמצאת הקטגוריה יוניטס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;2329639:
זה למטה באחרונים
units

מה הכוונה למטה?
בסרגל כלים ?
אם כן באיזה מהם ?
תודה !

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 17.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי ?
איפה נמצאת האפשרות של שינוי בPDF לס"מ במקום אינצ' ?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה