כללי אילוס cc - ישור אובייקט למרכז הדף

• הוסף לסימניות
איפה הפקודה הזו ??
נעלמה לי..
תודה!

• הוסף לסימניות
מי יודע ?

• הוסף לסימניות
אין לי סיסי אלא סיאס6

אצלי זה קיצור מקשים אף7

מקווה שיעזור לך

• הוסף לסימניות
Window-Align הקיצור הוא Shift+F7.

לפעמים זה לא מופיע בסרגל השליטה, כי הרזולוציה של מסך המחשב קטנה

[בכל אופן במידה ובחרנו אובייקט עם חץ שחור, המילה Align אמורה להיות כתובה בכתום בסרגל השליטה, לחיצה עליה תפתח זמנית את פאנל Align הנ"ל]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק212;2356901:
Window-Align הקיצור הוא Shift+F7.

לפעמים זה לא מופיע בסרגל השליטה, כי הרזולוציה של מסך המחשב קטנה

[בכל אופן במידה ובחרנו אובייקט עם חץ שחור, המילה Align אמורה להיות כתובה בכתום בסרגל השליטה, לחיצה עליה תפתח זמנית את פאנל Align הנ"ל]

תודה אבל אולי לא הסברתי את עצמי מספיק..
את חלון Align אני מכירה כמובן ויודעת איפה הוא זה לא הבעיה.
יתכן והפעולה שאני מחפשת בוטלה וחבל אבל אני מתכוונת לזה שבcs3 הייתה אפשרות לבחור אובייקט כלשהוא או קבוצת אובייקטים שהיא בגרופ
בחץ הרגיל השחור וללחוץ ב Align בישור לאמצע לאורך ולרוחב כמו בתמונה המצורפת
והאובייקט היה מתיישר לי אוטומטי לבד למרכז הדף בצורה מדוייקת.
ועכשיו אם אני מנסה לעשות את זה לא קורה כלום!
אני בוחרת את האובייקט ולוחצת באליין ונאדה.. האובייקט נשאר איפה שהוא.

מישהו יודע על מה אני מדברת?
תודה שוב שטרחתם לפתוח ולקרא.. זה ממש דחוף לי אני משתמשת בזה המון ובמשרד שלי עברו עכשיו לענן עד לפני חודש הייתי עובדת עדיין עם cs3 ...
למרות שבבית אני גם עם בענן אבל בעבודה זה יותק קריטי לי הפעולה הזו של המרכוז המדוייק.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 7.2 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
בחלון שהעלת ללחוץ על התפריט (4 פסים)
ללחוץ על Show options
ובהאפשרויות החדשות שנוספו יש אייקון מצד ימין, ללחוץ עליו ולבחור Align to Artboard שפירושו לישר לשטח העבודה (הדף).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;2357610:
ללחוץ על Show options
ובהאפשרויות החדשות שנוספו יש אייקון מצד ימין, ללחוץ עליו ולבחור Align to Artboard שפירושו לישר לשטח העבודה (הדף).
בהצלחה

תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;2357610:
ללחוץ על Show options
בהצלחה

אולי תוכל לעזור לי גם בעוד שאלה ששאלתי בפרוג וטרם נעניתי..
איך אני משנה באקרובט אדובי cc את הצגת מידות הקובץ מפיקסלים לס"מ?
כשאני פותחת מסמך PDF מצד שמאל למטה המידות קובץ מופיעות לי על פיקסלים.
תודה!

• הוסף לסימניות
Ctrl+K
ברשימת הקטגוריות (משמאל) ללחוץ על אחד לפני אחרון Units & Guides ולהחליף למעלה בתפריט לס"מ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה