כללי אילוס' CS5 נמצא על מצב פיסקה באנגלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1482363:
אני מנסה......
זה לא קשור לבעיה כפי שאמרתי אין לה תמיכה בעברית ונראה לי שהפיתרון היחיד הוא כפי שציינתי למעלה ע"י שימוש בחץ לאחר הקלדת כל אות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1482371:
מה שהראית גרנולה לא אמור להיות קשור.
זה, האם הפסקה תתחיל מימין ומשמאל.
הבעיה שלה שאלוס לא תומך עברית.

אתה צודק, פשוט לא הבנתי מה הבעיה שלה, סורי.....

שרה חסידה - זו הדרך:
משתמשים בתוכנה הפוך על הפוך - תוכנה חינמית שהיא הופכת את הטקסט.

אכן - בעיה קשה ....

• הוסף לסימניות
למה באמת אין לי אפשרות כזו מימין לשמאל בסרגל שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1482381:
למה באמת אין לי אפשרות כזו מימין לשמאל בסרגל שלי?

תפתחי פסקה ויהיה לך.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאשאל את הטכנאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1482390:
נראה לי שאשאל את הטכנאי

אני גם נדפקתי עם תוכנות לא תומכות - צריך פשוט להתקין מחדש.... :mad:

או שתרכשי את התוכנה הפוך על הפוך - זה מה שעושים כולם בעריכת וידאו ג"כ.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
את אכן זקוקה לגרסת ה-ME התומכת בעברית.
מה שכן, שיניתי כמה הגדרות כך שתיבת הטקסט תופיע כהלכה גם בגרסה לא תומכת. אם תשני את הכיתוב בתוך תיבת הטקסט של הקובץ המצורף זה אמור להיות בסדר, רק אל תמחקי את תיבת הטקסט שהגדרתי.

מקווה שזה יעזור

קבצים מצורפים

• Hebrew Right-to-Left.ai
    KB 261.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
גם לי השתבש משהו באילוס' כך שלא יכולתי לכתוב שום טקסט בעברית (דבר שנוצר פתאום)
בכל מקרה צדיקה אחת מפרוג כתבה לי טקסט שהבאתי לה (פשוט העתק הדבק) ומאז כשאני צריכה לכתוב טקסט בעברית אני פותחת את הקובץ שלה מעתיקה את תיבת הטקסט לקבץ שלי ומחליפה רק את בכיתוב בפנים ואת הפונט הרצוי והכתיבה זורמת כרגיל ללא היפוך אותיות , ללא צורך בתוכנת הפוך על הפוך !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yair7733;1482578:
את אכן זקוקה לגרסת ה-ME התומכת בעברית.
מה שכן, שיניתי כמה הגדרות כך שתיבת הטקסט תופיע כהלכה גם בגרסה לא תומכת. אם תשני את הכיתוב בתוך תיבת הטקסט של הקובץ המצורף זה אמור להיות בסדר, רק אל תמחקי את תיבת הטקסט שהגדרתי.

מקווה שזה יעזור

תודותי!!!
שמרתי את הקובץ על שולחן העבודה, לקריאה בלבד!
יישר כח לכל העוזרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה