אילו דגמי טלפונים מאושרים ע"י הרבנים

• הוסף לסימניות
היי האמת שהתבלבלתי מכל שלל הטלפונים הכשרים ושאינם ואלה עם החותמות האמיתיות והמזויפות יש למישהו מושג מהם הטלפונים שהרבנים התירו אולי את ההודעה הרשמית שלהם מה בדיוק תומך כשר ומה לא אילו דגמים טובים ומה לא אני אשמח מאוד לפירוט

תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
הכי פשוט: ללכת לחנות פלאפונים ולשאול אותם האם יש להם תעודת כשרות מטעם ועדת הרבנים

• הוסף לסימניות
כן אבל היום הבנתי שיש המון זיופים של חותמות ואולי גם של תעודות ואין לי באמת מושג אני בכל זאת אשמח אם מישהו יודע מה כשר ומה לא ואם נוקיה זה כשר או שכולם תומך כשר

• הוסף לסימניות
כן אבל היום הבנתי שיש המון זיופים של חותמות ואולי גם של תעודות

חנות עם תעודה לא מוכרת פלאפונים פסולים אם מגיע תלונה שהוא מוכר המשגיח בא ומוריד התעודה ואם הוא מתחייב שלא ימכור עוד מחזירים לו את התעודה

• הוסף לסימניות
אוקיי אבל אין שום מקום שכתוב בו הדגמים המותרים וכזה זה נורא חשוב לי פחות בשביל איזה טלפון לקנות

• הוסף לסימניות
אין כיום נוקיה כשר רשמי

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה עזרת לי מאוד אשמח אם למישהו יש מקור מסוים להראות לי זה פשוט ע"מ להוכיח למישהו שאין נוקיה כשר כיום

• הוסף לסימניות
תלכו לכל חנות פלאפונים עם תעודה של הוועדה ותשאלו..
לא נראה לי שיש "רשימה רשמית"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה