נראה לי 23 לחודש20 לחודש
ייתכן וטעיתינראה לי 23 לחודש
לא נאפו, אבל אופים בצק קפוא מלפני פסח ו/או חומרי התפחה (מחמצת, לתת וכד', שהם חמץ גמור). בהחלטיש מישהו שמוכר לחמים שנאפו לפני פסח???
הכותרת בשאלה הייתה "יש מישהו שמוכר לחמים שנאפו לפני פסח???
אשמח למידע..
תודה רבה!
דוידוביץ רק עם מדבקה תאריך תפוגה 20 לחודש
מאיפה המידע?נראה לי 23 לחודש
צודקת.הכותרת אמורה להיות-
אילו לחמים יש שנאפו מקמח שנטחן לאחר פסח פ"ג
גיסתי ביררה וזה מה שאמרו לה.מאיפה המידע?
בעדכון שמופיע בהודעה הקודמת לא כתוב תאריך תפוגה רק לחם שמשווק מהיום
מה זה אומר?
חשוב להדגיש שזה מחלוקת פוסקים האם הם מתבטליםחומרי התפחה (מחמצת, לתת וכד', שהם חמץ גמור). בהחלט
אין לי מושג. מאז ומתמיד החמירו אצל הורי על לתת.חשוב להדגיש שזה מחלוקת פוסקים האם הם מתבטלים
ובעבר נהגו כולם להקל בזה ללא חשש
וזה ספק חומרא בדרבנן
[כל שנה מפרסמים את זה בשם כמה פוסקים רציניים שבפשטות זה מותר]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים