התייעצות אילו מדגמי הפיימוביל של ה"גן שעשעועים" הייתם ממליצים?

• פותח הנושא XL
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ואולי בכלל דגמים מוצלחים לילדה בת 4?

• הוסף לסימניות
המלצה שלי:
איזה דגם שלא תקני.
קודם להרכיב אותו בלי שהילדה רואה.
אם לא אח"כ כל הזמן עסוקים בלפרק ולא בלשחק ונאבד חלקים וחבל.
אם מרכיבים מראש הילד לא יודע אפילו על דברים שניתנים לפרוק והמשחק נשאר אטרקטיבי לתקופה ארוכה יותר.

• הוסף לסימניות
דגם מוצלח שהבת שלי אוהבת מאד - בית בובות (מתקפל למעין מזוודה). יכולה לשחק בו שעות.

• הוסף לסימניות
בית בובות יש והא בהחלט מוצלח ושימושי, משהו התנסה בדגמים של גן שעשעועים?

• הוסף לסימניות
התנסינו
לא בהתלהבות יתירה.
בפעמים הראשונות זה נחמד
אח"כ נמאס לבנות כל פעם מחדש
ולבסוף נעלמים חלקים...

• הוסף לסימניות
יודעת איך זה לעומת דגם 9423?

• הוסף לסימניות
מצו"ב תמונה של גדם חדש 2020 מתלבטת בינו לדגם שאמרת

קבצים מצורפים

• גינה.PNG
    גינה.PNG
    KB 8.1 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
מכירה כמה, תעלי תמונות של דגמים שאת מתלבטת ביניהם

• הוסף לסימניות
העלתי אחד ועכשיו את השני שמשהי המליצה פה

קבצים מצורפים

• גינה 2.PNG
    גינה 2.PNG
    KB 8.8 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
הערת אגב לרוכשי המשחק
כדאי לשים לב לדמויות...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה! עזרת מאד!
יש עוד דגמים שאת ממליצה?

• הוסף לסימניות
יש חדר ילדים עם מיטת קומותיים מאוד מומלץ
הבן שלי יותר בעניין של רכבי כבאות משטרה לסוגיהם
לא יודעת מספרי דגם

• הוסף לסימניות
קנייתי לילדים שבוע שעבר את דגם 5024
בינתיים נהנים מזה מאד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יש לי שכנים, קצת בעייתיים.
השבוע יום אחד אני בחדר מדרגות, שומעת מהבית שלהם צעקות מחרידות, קללות מזעזעות, (לא משהו בטווך הסביר בכלל. כלומר אני יודעת שכמעט בכל בית, בפרט בחופש, ובפרט שלא ברור לי מה המצב המשפחתי שם בכלל, יש הרמת קול, ואפילו הרמת יד. אני מדברת לא מדברת על צעקות בנוסח "ילדה רעה" "תכף תקבל סטירה" או דברים כאלו. הרבה הרבה יותר גרוע. מילים שאי אפשר להעלות על הכתב, ומזעזע לשמוע שילד קטן שומע בכלל מילים כאלו. אם הייתי עם הילדים הייתי בורחת משם כל עוד רוחי בי שלא ישמעו). וכל זה מופנה לילדה שנראית בת 5-6 בערך (שמעתי גם שם.)
מצד שני בין השאר היה משפט של "אל תדאגי זה כבר הגיע לרווחה".
מפניה לרב שלא מכיר את הסיפור, הוא אמר לפנות לרב שלהם.
הבעיה היא שאין לי מושג מיהו, לא בטוחה שיש אחד כזה, כי כאמור אני לא בטוחה שהם בכלל נשואים.
מה הייתם עושים? איך אפשר לברר דברים כאלו?
יש להם ילד בן 10-11 בערך- אין לי מושג אם הוא הולך לבית כנסת, כי כאמור לא ברור לי אם האבא בתמונה או לא, וילדה בת 5-6. עוד ילדה שנעלמה מהבניין. אולי הם באמת לא נשואים והיא אצל האבא.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה