- הוסף לסימניות
אה זה ברור זה מה שכתבתיגם לא הוגן ואמיתי - וגם הילד ייפלט במהירות מהמסגרת.
הם מנהלים רישום מלא של נוכחות - אז מי שיחסר יום - יומיים אולי לא יעשו עם זה משהו אבל מי שמתכנן שבוע שבועיים - יפלט בסבירות גבוהה למען הבא בתור..
אה זה ברור זה מה שכתבתיגם לא הוגן ואמיתי - וגם הילד ייפלט במהירות מהמסגרת.
הם מנהלים רישום מלא של נוכחות - אז מי שיחסר יום - יומיים אולי לא יעשו עם זה משהו אבל מי שמתכנן שבוע שבועיים - יפלט בסבירות גבוהה למען הבא בתור..
יכול להיות שאת צודקת.יש הבדל בין החינו"ע לרשתות המעונות.
הם תלויים כספית חזק יותר במשרד העבודה והרווחה.
מי שלא יפתח המנהלים לא יקבלו את התשלום על החודשים אחורה וגם לא על כעת.
המנהלים בחינו"ע מקבלים את שכרם בלי קשר לפתיחה
וכן המורות כנ"ל העיריות והגננות - וזה משפיע על ההחלטות.
יכול להיות שאת צודקת.
אבל יכול להיות שגדולי ישראל יהיו נחושים שאין לפתוח.
יכול להיות שגם קיים אינטרס ממשלתי שכרגע לא יפתח בריכוזים שיש עדיין חולים ולכן לא יתנו (מלשון התניה) מענקים בפתיחה.
בקיצור לדעתי בנתיים גם לטיפוסים אופטימים כדאי אופטימיות זהירה. לא להודיע לבוסים. לא לספור ספירת הגומר. מי שזה עלול להפיל אותו מוראלית שלא יאמר לעצמו תכף זה נגמר....
לא יודעת על סמך מה המידע שלך.האיגוד המדובר הוא איגוד למעונות יום פרטיים שאינם בפיקוח התמ"ת. פרטיים לגמרי. פחות נפוץ בציבור החרדי.
המפעילים הקטנים שמפוקחים מטעם התמ"ת בד"כ מישרים קו עם המפעילים הגדולים. מה שיעשו בבית יעקב יעשו גם במעונות הקטנים. (גם מבחינת תנאים מה שהרשתות הגדולות מסכמות מול התמ"ת מאושר באופן ישיר לכלל המפעילים. בעצם הרשתות הגדולות עושות את העבודה לאחרים)
אכן טעיתי בין שני ארגונים. התיחסתי לאיגוד גני הילדים הפרטיים. שגם הם עדיין לא הגיעו להסדר עם הממשלה.לא יודעת על סמך מה המידע שלך.
האיגוד הוא בעיקר רשת המעונות של סוויסה, והם פרטיים אבל מפוקחים ומסובסדים ע"י התמ"ת כרגיל
גם אני קיבלתי את ההודעה הזאת!!! ואני פשוט בהלם!!!!!ורים יקרים,
שלום וברכה,
לפי הנחיית משרד העבודה והרווחה ומשרד הבריאות.
מעונות היום יחלו לפעול החל משבוע הבא עם מספר מוגבל של ילדים.
הרישום עפ"י מילוי מכסה וייסגר ברגע שהמכסה תתמלא.
הרישום יתבצע אך ורק טלפונית אצל מנהלת המעון מחר יום ה' בין השעות 10-13
בהצלחה רבה ובשורות טובות!
ממש לא ,מדובר במעל 300 מעונותלא יודעת על סמך מה המידע שלך.
האיגוד הוא בעיקר רשת המעונות של סוויסה, והם פרטיים אבל מפוקחים ומסובסדים ע"י התמ"ת כרגיל
אני גם קיבלתיזה מה ששלחו לי מעונות בית יעקב
הזוי!!!!!
ורים יקרים,
שלום וברכה,
לפי הנחיית משרד העבודה והרווחה ומשרד הבריאות.
מעונות היום יחלו לפעול החל משבוע הבא עם מספר מוגבל של ילדים.
הרישום עפ"י מילוי מכסה וייסגר ברגע שהמכסה תתמלא.
הרישום יתבצע אך ורק טלפונית אצל מנהלת המעון מחר יום ה' בין השעות 10-13
בהצלחה רבה ובשורות טובות!
תזהרי! אל תתני להם רעיונות.הם בסוף יבצעו אותם.איזה מעניין, בתחילת שנהנעושים הדרגה לאחר חופש של 3 שבועות...עכשיו לאחר חופש של חודשיים לא עושים הדרגה?
אני קיבלתי הודעה מרשת מעונות בית יעקב
אני בכל מקרה לא מגלה לאף אחד.. כך מי שאין לו אימייל או שלא היה ליד האימייל או שזה מגיע לו לספאם וכד' - לא יידע.אני גם קיבלתי
ולא יודעת אם לצחוק או לבכות
יש מצב שאנחנו על אותו מעון.......:-/אני בכל מקרה לא מגלה לאף אחד.. כך מי שאין לו אימייל או שלא היה ליד האימייל או שזה מגיע לו לספאם וכד' - לא יידע.
וארוויח להיות מהראשונים.
הםרסום הזה קשקוש גדולאני בכל מקרה לא מגלה לאף אחד.. כך מי שאין לו אימייל או שלא היה ליד האימייל או שזה מגיע לו לספאם וכד' - לא יידע.
וארוויח להיות מהראשונים.
אני אשדודית - זה כל המעונות של בית יעקב.את בית שמשית, לא?
סתם בא למנהלת המעון לקבל ד"שים מהורי הילדים ???הםרסום הזה קשקוש גדול
משרד התמת עדיין לא הודיע מהם הקריטריונים לקבלת הילדים
כרגע מסתמן לפי דרגה
אני אשדודית - זה כל המעונות של בית יעקב.
סתם בא למנהלת המעון לקבל ד"שים מהורי הילדים ???
גם המפקחת רשמה לי שאצור קשר מחר בבוקר עם מנהלת המעון.
ליצור קשר לקבל הוראותאני אשדודית - זה כל המעונות של בית יעקב.
סתם בא למנהלת המעון לקבל ד"שים מהורי הילדים ???
גם המפקחת רשמה לי שאצור קשר מחר בבוקר עם מנהלת המעון.
מי שלא שולח לא ישלםאיך ילך התשלום?
מי שלא שולח לא ישלם? ומי ששולח ישלם?
איך ילך התשלום?
מי שלא שולח לא ישלם? ומי ששולח ישלם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים