אילו פונטים?

• הוסף לסימניות
אילו פונטים לא חינמיים מגיעים במערכת הפעלה וינדאוס 8?

והאם כשקניתי מערכת הפעלה עם רשיון הפונטים כלולים ברשיון?

• הוסף לסימניות
ב. כן

• הוסף לסימניות
פונט אורון- מגיע עם מערכת ההפעלה. כל האינטרנט עולה עם הפונט הנל אך כשאני משתמשת בו בתוכנה כמו אילוסטרייטור הוא לא נותן לשמור קובץ איתו ביחד.

מה הסיבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלסר;1476543:
פונט אורון- מגיע עם מערכת ההפעלה. כל האינטרנט עולה עם הפונט הנל אך כשאני משתמשת בו בתוכנה כמו אילוסטרייטור הוא לא נותן לשמור קובץ איתו ביחד.

מה הסיבה?

אני לא מכיר את וינדוס 8, אך הפונט אורון שייך למסטרפונט ולא נראה לי שהוא מגיע ביחד עם מערכת ההפעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1476588:
אני לא מכיר את וינדוס 8, אך הפונט אורון שייך למסטרפונט ולא נראה לי שהוא מגיע ביחד עם מערכת ההפעלה

הוא קיים. ולא אני הכנסתי אותו.

מי מכיר מערכת הפעלה זו ויודע לאמר פרטים בענין?

• הוסף לסימניות
בדקתי בתיעוד של Windows 8 והפונט אורון לא מופיע ברשימת הפונטים שמגיעים איתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1476829:
בדקתי בתיעוד של Windows 8 והפונט אורון לא מופיע ברשימת הפונטים שמגיעים איתו

אז איך הפונט הזה מופיע כשפותחים את האינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלסר;1477660:
אז איך הפונט הזה מופיע כשפותחים את האינטרנט?

מה ז"א מופיע כשפותחים את האינטרנט
איפה הוא מופיע?
מתי בדיוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה