כללי אילן יוחסין ליחסן

• הוסף לסימניות
כבר עשיתי אילני יוחסין, יוחסין פשוטים, שעולה כמה דורות ותמונות של סבות וסבתות, אבל אילן יוחסין ליחסין, שיש לו המון סבים ידועים ובלתי ידועים, וגם רוצה להדגיש הידעים וכדומה, מדובר פה יחוס של כמה מאות שמות, שעולות עד לרש"י ז"ל דוד המלך ושמואל הנביא.

תכלית, האם משיהו כבר עשה פעם כדבר הזה, כי אני כבר שבועיים ימים לא הגעתי לרעיון האיך לסדרו מבחינה גרפית.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אין לאף אחד בדורינו כתב יחוס מפורט עד לרש"י הק'.
חסרים כמה דורות בנתיים. (עד למלחמה"ע השני' עוד היו כמה כתבי יחוס כאלה, וחבל על דאבדין).

ולגופו של ענין עשיתי פעם איזה רעיון יפה ליחסן. בל"נ אשלח לך באימעיל היום בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אכן חסר דור או שתיים, או גם זה לא ורק לינק חסר. אבל זה לא הנקודה פה. בכ"א תודה..

• הוסף לסימניות
שלחתי.

ולכאורה אתה צודק, ובאמת היחוס שחסרה הוא למעלה מרש"י עד דוד המלך ע"ה.
אם יש לך גם את זה, אודה לך מאוד אם תוכל לשלוח לי.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
סארי, הי' לי איזה Blockage באימעילס שלי.
רק עכשיו, כל מה ששלחתי היום, הלכו כולם בבת אחת...

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לראות את התוצאה הסופית. גם אנחנו בדיוק באותו מצב. וגם אנחנו צאצאים של רש"י. אולי אנחנו קרובי משפחה :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כך זה נראה, לנפי עיצוב התחלתי

upload_2018-10-4_18-29-9.png

• הוסף לסימניות
אני ראיתי פעם שעשו אילן יוחסין עם כלי ה- Polar grid Tool באילוס'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה