כללי אילן יוחסין (תמונת אשה מבוגרת)

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם?
על איזה סוג דף כדי להדפיס?

• הוסף לסימניות
אין קובץ

• הוסף לסימניות
אווופס.....

הקובץ.

קבצים מצורפים

• חוות דעת.jpg
    1.1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נייר בצבע קרם עם טקסטורה, ייצא יפה מאד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין את הלוגיקה שלו.

• הוסף לסימניות
קופירייט נראה לי שזה באמת מה שנעשה.
smeshi לא הבנתי אותך.
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;421704:
לא הצלחתי להבין את הלוגיקה שלו.
גם אני לא הבנתי...
נכתב ע"י דני;421705:
קופירייט נראה לי שזה באמת מה שנעשה.
smeshi לא הבנתי אותך.
תודה!!
הכוונה שלא ברור שם מי הבן של מי... זה מסודר בצורה של שרשרת ז"א לכל בן יש בן אחד ולו בן אחד וכולי. לא ברור...
ו... נראה לי שצריך לעשות את הסבא והסבתא בגזע ולא בצמרת.... כי בכ"א הסדר הפוך...

• הוסף לסימניות
יש מלא שמות תלויים באויר, שלא ברור למה הם לא מחוברים לשרשרת
בגדול - גם אני לא הבנתי איך זה עובד
ולמה פתאום יש שמות שנמשכים למטה ולא בסדר הרגיל

• הוסף לסימניות
זה לא בן של בן. אלו 3 ילדים שלהם יש את הילדים שלהם. והצבע הבעיר זה הזוגות שהם הנינים - יוצא קו מההורים לנין.
מובן?

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לבדל באיזושהיא דרך את השושלשת מרקע העץ. לדעתי, בהדפסה זה יצא כ"כ שטוח עד כדי מאכזב.

• הוסף לסימניות
יוצא אם כך שלר' אביגדור יודקוביץ יש 15 ילדים ואין נינים (סתם התלבשתי על הענף הזה להסביר מה מפריע לי....)
הבנתי נכון?
אם כן. אז למה ישראל יודקוביץ נראה כהבן של אברהם יודקוביץ??? (סתם דוג') זה נראה שלר' אביגדור יש רק בת אחת- נוסבוים. וכל השאר הם הצאצאים שלה בן אחרי בן לכיוון שאליו הולך הקו.
גם בנינים יש בעיה. בצד ימין נראה שיש שם בני נינים היות ששני הזוגות הנשואים מוצגים כאב ובן ולא כאחים. צריך להוציא 2 פסים נפרדים מאותו האב ואז יתוקן הדבר...
הובנתי?

• הוסף לסימניות
לא התעמקתי בלוגיקה של הענפים...
הצעות לשיפור:
להחליף פונט לכותרת.
כמו"כ ברקע לנסות לשים שמים.
ולהוציא את העיטורים השחורים למעלה ולמטה.

• הוסף לסימניות
מה מפריע לך שיש לבן אדם חמישה עשר ילדים? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;422093:
מה מפריע לך שיש לבן אדם חמישה עשר ילדים? ;)
מפריע??? בכלל לא... אדרבה...
רק צריך להתעמק כדי להבין את זה. אחרי שהתבוננתי הבנתי. ואז ניסתי להסביר למה זה לא ברור למי שמסתכל ממבט ראשון. (זה נראה כאילו יש לו רק ילד אחד.)

• הוסף לסימניות
דחוף!
העץ הולך לקרוס צריך איזשהו בסיס, אדמה, שורושים, משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה