מצטרפת להמלצה.אם את מחפשת שעון טוב ואיכותי במחירים ללא תחרות והשירות פשוט פצצה זה לוסטיג מרמת שלמה השירות והאיכות הכי טוב בארץ הטלפון 0548458674
אכןכללית לגבי אילן פרל, תבדקי טוב לגבי היושר והאיכות.
את יכולה למצוא מידע כאן בפרוג, תחפרי קצת.
שילמנו המון כסף על שעון שהתקלקל אחרי כמה חודשים בודדים.
גם אני מצטרפת להמלצה.אם את מחפשת שעון טוב ואיכותי במחירים ללא תחרות והשירות פשוט פצצה זה לוסטיג מרמת שלמה השירות והאיכות הכי טוב בארץ הטלפון 0548458674
מצטרפת גם..............כללית לגבי אילן פרל, תבדקי טוב לגבי היושר והאיכות.
את יכולה למצוא מידע כאן בפרוג, תחפרי קצת.
שילמנו המון כסף על שעון שהתקלקל אחרי כמה חודשים בודדים.
מצטרפת להמלצה על לוסטיגאם את מחפשת שעון טוב ואיכותי במחירים ללא תחרות והשירות פשוט פצצה זה לוסטיג מרמת שלמה השירות והאיכות הכי טוב בארץ הטלפון 0548458674
מאוד מוזר לי יש שעון ממנו כבר יותר משנתיים והכל מעולהגם אחותי נדפקה אצל אילן פרל, היא קנתה שעון מותג יקר ומאד מהר הסוללה הלכה פעם אחר פעם והוא מצידו רק החליף לה כל פעם ולא נתן חדש...
היא לא נהנתה בכלל מהשעון
מה מוזר?מאוד מוזר לי יש שעון ממנו כבר יותר משנתיים והכל מעולה
מצטרףיש לי שעון מעולה כבר 5 שנים מאילן פרל
לא דרש תיקונים
היו כמה במשפחה שקנו אצלו, ומרוצים מאד!
גם מהשרות, גם מהאיכות וגם מהמחיר.
השעון שלי אחרי שנה וחודש באתי כי כל האבנים נפלו לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים