כללי אילנות יוחסין

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באיזה תוכנה הכי קל ונוח לעצב אילנות יוחסין?

• הוסף לסימניות
בצורת אילן או תרשים?
יש את האתר: http://www.myheritage.co.il/ שאפשר ליצור תרשימים של אילנות יוחסין בצורה מאד ברורה ונוחה.

• הוסף לסימניות
אחרי אינספור נסיונות של תוכנות שונות ומשונות
אם מדובר רק בתרשים ולא גרפיקה/תמונה של עץ וכו'
עשיתי את זה בוורד

• הוסף לסימניות
זה שני האופציות היחידות?
אין איזשהו פטנט לאינדיזיין למשל?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על ההודעה השניה,
אני מחזיק שם 1000 איש באילן בצורת אילן מושלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1426707:
אני ממליץ על ההודעה השניה,
אני מחזיק שם 1000 איש באילן בצורת אילן מושלם

אתה מתכוון ל:מיי הריטג׳״?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי טעות!!

התחלתי לעבוד על אילן יוחסין, שמישו התחיל לעבוד בפוטושופ.....
לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך מסובך.

אבל זה התוצאה

קבצים מצורפים

• 2014-11-12 19_04_06-רקע עממי סטאלין.psb @ 8.jpg
    KB 296 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossi91;1431621:
התחלתי לעבוד על אילן יוחסין, שמישו התחיל לעבוד בפוטושופ.....
לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך מסובך.

אבל זה התוצאה

ואוו!
עבודה מושקעת ומורכבת מאוד....

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עכשיו באינדיזיין, הלך יחסית מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה