נכתב ע"י גיטי 123;1679590:אני מוחה בתוקף!!
כבוד הזולת חשוב יותר מ'החובה האדירה' למחות.
ואם יש לכם מה לומר- ברור שזו לא הדרך.
נכתב ע"י היכל הקודש;1680481:צודקת ב100% אם יש למישהו משהו להעיר [בסדר גודל כזה] הוא יכול גם לעשות את זה דרך הודעה פרטית.
נכתב ע"י יונה יונה;1680132:אז תעלה את התמונות לפורום "איש את רעהו".
נכתב ע"י היכל הקודש;1681311:מבחינת צניעות וכו' אילת היא בדיוק אותו הדבר כמו תל אביב, טבריה, ים המלח, וכו' וכו' ואותם רבנים שאסרו לנסוע לאילת באותו מידה גם אסרו לנסוע לשאר המקומות שציינתי.
ובדורינו בכל מקום צריך לשמור על העיניים בתל אביב כמעט כמו בבני ברק, בטבריה כמעט כמו בירושלים.
נכתב ע"י מאיר מימון;1681830:רק לידיעת הכותבים הנחמדים והשמורים...אני אילתי [חרדי בתכלית כמובן !] וכמו רובכם גם אני מגנה את הפריצות הנוראה שיש כאן. אבל דבר אחד בואו לא נשכח, שסוף כל סוף אילת היא ברובה עיר ובמיעוטה ים ואיזורי בילוי. ודעו לכם נאמנה שהאזור "עיר" לא פחות אוהב את הקב"ה מאותו בני ברקי.
ואם מצאת מישהו אחר, אז כנראה שהוא שייך לאיזור הימי.
מי שרוצה לעבוד את הקב"ה יכול לעבוד אותו בכל מקום העיקר שיהא לבו לשמים [כמובן שעדיף להתרחק אבל לא כל הנפשות שוות].
ולכל הקנטרנים שביניכם שכאילו "מבינים" את דרך התורה וההסתכלות של הקב"ה, דעו לכם נאמנה שלפעמים עדיף לראות באילת אשה לא הכי צנועה שטועה בדרכה וצריכה קצת עזרה רוחנית, מאשר אשה "צנועה" מבני ברק וסביבותיה עם פאה ובייביליס מסולסל, חצאית צמודה וצבע אדום זועק ששמה "פס" בריש גלי על הקב"ה ועל מצוותיו.
ולאותו מאן דאמר שאילת זה המקום ל"טועי ישראל", שיהיה בטוח שהוא הרבה הרבה יותר טועה ממני ומחברי הדומים לי....תהיו בריאים ושבס שולם
![]()
נכתב ע"י GolanArt;1681847:יש הרבה אמת בדבריך!
רק שמי שכבר נוסע לאילת, לא ממש מחפש את איזור העיר...
(ולא, אני לא מכוון את דבריי נגד פותח האשכול... רק מתדיין עם כבודו).
נכתב ע"י היכל הקודש;1681850:לא הבנתי, לגור באילת מותר וללכת לטייל אסור.
נכתב ע"י moti!a;1681974:בשבוע שעבר הייתי באילת והיה דווקא אחלה![]()
נכתב ע"י היכל הקודש;1682002:תיזהר עוד מעט הם יאכלו אותך חי, וגם אגב אם צילמת באילת שתף אותנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים