אימה וחרדה: המנגה הלכה פייפן? אנא!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אז ככה, במהלך הסדר במחשב, העתקתי את התיקייה של סמית מיקרו אל תיקיה אחרת. אח"כ שמתי לב שכנראה הכפלתי את התיקיה, אז ניסיתי לצמצם והעברתי חזרה למקום המקורי, ואז הפסקתי באמצע העברה מחשש שאדפוק משהו ובכך למעשה דפקתי סופית את התוכנה.

מנגה נפתחת לי ערומה כביום היוולדה, ללא אף אחת מהתוספות, השינויים בלוח, מאגר המברשות העצום שהוספתי ביזע ועמל ושלל המטריאלס שצברתי!

אנא, יש תקווה? מה קרה? אשמח מאוד עם כל עזרה אפשרית!

תודה ענקית מראש, וים הצלחות!

• הוסף לסימניות
קודם כל - תנשמי עמוק.....
עכשיו-
המאגרים העצומים של המטריאלס והמברשות שלך נמצאים כנראה על המחשב שלך באיזשהו מקום, תנסי לעשות חיפוש במחשב
אח''כ פשוט תתקיני אותם מחדש בתוכנה.

אוקינוס הצלחות :D

• הוסף לסימניות
מקסימום להתקין מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;2072728:
מקסימום להתקין מחדש

הבעיה בלהתקין מחדש שזה לא יחזיר לי את המברשות האבודות.
התוכנה כעת אחלה. רצה מצוין. רק חפה מכל תוספת על הבסיסיות.

• הוסף לסימניות
מברשות שהורדת או שיצרת?

• הוסף לסימניות
אולי שיחזור מערכת יעזור?

• הוסף לסימניות
גם מברשות שיצרתי וגם כאלה שהתקנתי, עליהם הכי כואב לי.

ו-ניסתי שיחזור מערכת. גורנישט.

ביאוס.

תודה לכל העונים! אשמח אם עוד מישהו יוכל לעזור
יישר כוח
יום עליז וים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2072635:
שלום וברכה!
אז ככה, במהלך הסדר במחשב, העתקתי את התיקייה של סמית מיקרו אל תיקיה אחרת. אח"כ שמתי לב שכנראה הכפלתי את התיקיה, אז ניסיתי לצמצם והעברתי חזרה למקום המקורי, ואז הפסקתי באמצע העברה מחשש שאדפוק משהו ובכך למעשה דפקתי סופית את התוכנה.

מנגה נפתחת לי ערומה כביום היוולדה, ללא אף אחת מהתוספות, השינויים בלוח, מאגר המברשות העצום שהוספתי ביזע ועמל ושלל המטריאלס שצברתי!

אנא, יש תקווה? מה קרה? אשמח מאוד עם כל עזרה אפשרית!

תודה ענקית מראש, וים הצלחות!
אני ממליץ לך לפנות לר' אברהם (אלברט) זמורה יש לו ידע עצום במנגה (גם יוני מתייעץ עמו) מן הסתם גם מכיר טכנאי טוב (מנסיון טכנאי טוב =גם אכפתי יש סיכוי שיוכל להציל)
נ"ב: אברהם זמורה יותר זמין בטל'
שתהיה לך ס"ד ויחזרו כל המברשות וכו' כבתחילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי קיש;2073033:
אני ממליץ לך לפנות לר' אברהם (אלברט) זמורה יש לו ידע עצום במנגה (גם יוני מתייעץ עמו) מן הסתם גם מכיר טכנאי טוב (מנסיון טכנאי טוב =גם אכפתי יש סיכוי שיוכל להציל)
נ"ב: אברהם זמורה יותר זמין בטל'
שתהיה לך ס"ד ויחזרו כל המברשות וכו' כבתחילה

תודות! אצור עימו קשר

• הוסף לסימניות
טוב, אז דיברתי עם זמורה, והא הגיע למסקנה שאין מה לעשות אלא להתחיל להתקין כל המברשות מחדש. כפרת עוונות.
מה שכן, אולי המידע הזה יעזור למישהו בעתיד וימנע פאשלות גורליות- בחיים לא לגעת בתיקיית הסמית' מיקרו שבתוך תיקיית המסמכים. רק בשביל לשחזר את עשרת הקבצים האחרונים במקרה של מחיקה. כל תזוזה של התיקייה- מבלבלת את המחשב ומוחקת לכם חומר יקר על ימין ועל שמאל.
אהה, וכן, מומלץ לעשות גיבוי קבוע.

• הוסף לסימניות
רגע, אז איזה תיקייה זה שאמרת לא להזיז? ומה יקרה אם נשחק עם זה קצת?
הנה, ככה, יופי, אאוצ'. למה נהיה פה חושך פתאום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2075724:
טוב, אז דיברתי עם זמורה, והא הגיע למסקנה שאין מה לעשות אלא להתחיל להתקין כל המברשות מחדש. כפרת עוונות.
מה שכן, אולי המידע הזה יעזור למישהו בעתיד וימנע פאשלות גורליות- בחיים לא לגעת בתיקיית הסמית' מיקרו שבתוך תיקיית המסמכים. רק בשביל לשחזר את עשרת הקבצים האחרונים במקרה של מחיקה. כל תזוזה של התיקייה- מבלבלת את המחשב ומוחקת לכם חומר יקר על ימין ועל שמאל.
אהה, וכן, מומלץ לעשות גיבוי קבוע.

:( אוי וואי' זה ממש מצער . ?אין לו ידע על טכנאי מומחה ?
ב: אם את מצליחה לגבות תוכנה בבקשה תפרסמי איך הצלחת
נ"ב: במקרה שלי שכל הארד דיסק קרס ושני טכנאים אמרו לי אין מה לעשות
רק אתחול (=כל העבודות יעלמו) רק טכנאי שלישי (בן משפחה) שהיה יותר אכפתי
ניסה ובס"ד היצליח "להחיות " אותו כבתחילה ללא שום נזק
לכן היצעתי שכדאי לברר על אחד כזה
מ"מ שה' יעזור שתצליחי לשחזר כך או כך כל מה שנחסר

• הוסף לסימניות
תודה לכם! איזה נחמדים. מעודד להתחיל להתקין במרץ הכל חזרה!

נכתב ע"י רפי רפי;2075742:
רגע, אז איזה תיקייה זה שאמרת לא להזיז? ומה יקרה אם נשחק עם זה קצת?
הנה, ככה, יופי, אאוצ'. למה נהיה פה חושך פתאום?

התיקיה של התוכנה (סמית מיקרו) נמצאת בתוך מסמכים (דקומנט באנגלית ושות') ואסור לגעת בה, להיכנס לקרביה, לחטט בפצעיה, למחוק או להכפיל את קבציה וכו.
כי כאמור, כל תזוזה גורמת למחשב סחרחורת כאחרי סיבוב פרוע ברכבת הרים, ולאבד כיוון כזנב לטאה לאחר קציצה.
ואהה, כן, היא גורמת לתוכנה לשכוח מהאישיות שלה טואטלי.
כאמור, אל תגעו בתיקיה.

רק במקרה של מחיקה של אחד הציורים שעבדתם עליהם- ניתן לשחזר את 10 הציורים האחרונים באחד מהתקיות בתוך התיקייה הנ"ל.

ולמזהיר ולנזהר שלומים תן כמי נהר.

• הוסף לסימניות
התקנתי ת'תוכנה והגיע יחד איתה קובץ להתקנה "מטרילאס"
התקנתי. ואין לי מושג מיהו ומה תפקידו.
התוכלנה להחכימני?

• הוסף לסימניות
המטריאלס מכיל את טקסטורות ואת המברשות הבסיסיות של התוכנה אם אני לא טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה