למה ההודעה הועברה לכאן?האימוג'י שכולנו רוצים לראות בקרוב!צפה בקובץ המצורף 1886716
זה בדיוק הבעיה שזה לא המקצועיות מנצחת אלא הרגש וזה לא הוגן (למרות שאפשר להתווכח ולהגיד על עוד סוגים לדוגמא תנוקות או הוספת בדיחות אבל זה עדיין בגבול) וכבר החליטו עם אני לא טועה שלא שמים תמונות של חטופים או דברים שקשורים לזה כיון שזה גורם לאנשים להצביע לזה (אני הייתי מגדיר את זה כסוג של פסיכולגיה אכזרית, סליחה על הביטוי החריף אני מבין שזה בחוסר סימת לב, שמשתמשים בתמונה הזאת כדי ללכוד את הלב של האנשים כי איך אפשר לא להצביע לתמונה שמביעה את הכאב של כולנו? מקווה שהסברתי מספיק טוב למה תמונה כזאת לא מתאימה לאתגר )למה ההודעה הועברה לכאן?
בכל האתגרים הרבה עשו עם משפחת ביבס ואפילו זכו בהם!!
מדוע רק כשאני מעלה זה יורד מהאתגר?
מדהים ביותר!!!
משערת שבגלל שזה לא תואם להנחיות - תלת מימד ולא דו מימד.למה ההודעה הועברה לכאן?
בכל האתגרים הרבה עשו עם משפחת ביבס ואפילו זכו בהם!!
מדוע רק כשאני מעלה זה יורד מהאתגר?
"A 2D emoji-style character with a yellow-green color. The character has one eye closed, giving a playful or knowing expression. It has elements resembling a traditional Orthodox Jewish look, such as a black hat and side curls (payot). The word 'PROG' is written in English on its surface. The style is simple and cartoon-like, similar to classic emojis."מדהים ביותר!!!
מה הפרומט?
ושם לאמוג'י?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים