אימון - הידיים שכדאי לדעת

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
במסגרת האימון השבועי החלטתי לעבוד ולשתף את הידיים שמופיעות הכי הרבה בעבודות שלי.
שליטה בידיים אלו יקל עליכם ליצור אותם ביעילות ובמהירות ובנוסף ליצור וריאציות שלהם. אני ממליץ למי שמעוניים בכך לקחת את השלב הראשון ולנסות לבנות מעל את התלת-מימד. למי שלא יצא לעשות זאת בעבר עלול להתקל בקשיים בהתחלה, אבל אל דאגה כשקולטים את הקטע זה רץ.

הפעם גם החלטתי להשקיע והסרטתי את עצמי בונה את הידיים האלו, לכל מי שמעוניין לצפות בסרטון הוא מופיע בבלוג (קישור בחתימה).
לצערי לא הייתה לי אפשרות אחרת חוץ מלהעלות את הסרטון ליוטיוב, שכנראה חסום להרבה מכם. (אני גם לא יכול להעלות לפה, הוא שוקל יותר מידי..).
אולי אני יכול להעלות אותו לג'מבו או משהו שתוכלו להוריד, השאלה איזה שרת פתוח לכולם. אם ידוע לכם על שרת כזה תעדכנו פה באשכול והעלה את הסרטון לשם.

מקווה שמצאתם בזה שימוש. נתראה באימון הבא בעז"ה.

קבצים מצורפים

• ידייםס1.png
    KB 497.5 · צפיות: 118
  • ידייםס2.png
    KB 685.9 · צפיות: 110
  • ידייםב.png
    KB 965.7 · צפיות: 113
  • הוסף לסימניות
יויו...איזו נדיבות, ישר כוח גדווווול!

• הוסף לסימניות
תודה גדולה על השיתוף

• הוסף לסימניות
שכוייח! זה בהחלט מעולה!

• הוסף לסימניות
מהמם! תודה!

אני תמיד מתקשה להראות מחיאות כפיים. לא בקומיקס עם קווים של תנועה.
איך מציירים באיור של ספר ילדים, ילד מוחא כפיים שלא יראה דומה לתנוחה הראשונה בשורה השלישית (שלך)??
כמובן שאני לא מצמידה את קצות האצבעות, עדיין לא מספיק קולע... יש טיפים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1448182:
מהמם! תודה!

אני תמיד מתקשה להראות מחיאות כפיים. לא בקומיקס עם קווים של תנועה.
איך מציירים באיור של ספר ילדים, ילד מוחא כפיים שלא יראה דומה לתנוחה הראשונה בשורה השלישית (שלך)??
כמובן שאני לא מצמידה את קצות האצבעות, עדיין לא מספיק קולע... יש טיפים??

זה תמיד יהיה תקוע אם לא תעשי קווי תנועה..
אני מצרף משהו שעשיתי לא מזמן, אולי יעזור..

קבצים מצורפים

• וארא2.png
    KB 588 · צפיות: 46

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה