אימונים בקטנה בין לבין...

• הוסף לסימניות
הדמיות שייצרתי שאני קורא להם "הגו'לים" כהמשך לציור קודם שעשיתי בנושא
עדיין בשלבי צבע בסיסי.
אשמח לחוות דעתכם איזה עדיף בצבע. הבהיר יותר? או הכהה יותר?
ScreenHunter_490.jpg
ScreenHunter_491.jpg
ScreenHunter_492.jpg

• הוסף לסימניות
זה הולך להיות צבעוני? כי אם כן, נראה לענ"ד שהכהה מתאים.
נ"ב , לא ברור מקור האור.
ואגב גם הבהיר יפה.

• הוסף לסימניות
זה הולך להיות צבעוני? כי אם כן, נראה לענ"ד שהכהה מתאים.
נ"ב , לא ברור מקור האור.
ואגב גם הבהיר יפה.
התאורה עדיין בשלב הראשוני ביותר

• הוסף לסימניות
בטוח הכהה. ברור יותר היכן להתמקד

• הוסף לסימניות
תודה..
היה חשוב לי לשמוע דעה של אחרים..כי אני גם כיוונתי לכיוון הכהה אבל מצד שני לבהיר יש יותר נקודת אור מהכהה

• הוסף לסימניות
הכהה מדבר יותר. קסום ומושך
בשתי הציורים צרם לי קצת התותבות שלהם בשיניים...
אבל הם ממש מתוקים

• הוסף לסימניות
וואו מדהים!! מעניין אותי מאד אני לא מכירה את שיטת העבודה איך זה פועל? הצבע האפור שיש כרגע נהיה שקוף או שהצבעים הולכים להיות שקופים? אשמח מאד להסבר

• הוסף לסימניות
תבנה אותו עם שילוב של שניהם. הרקע: בהיר. הקידמי: כהה. חוץ מזה, עבודה יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה