דרוש מידע אימות גוגל עם מספר טלפון כשר

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס לחשבון גוגל (לשנות סיסמא) והוא מעביר אותי לעמוד אימות טלפוני
הבעיה היא שהוא שולח את הקוד בהודעה כתובה והפלאפון שלי כשר ומקבל רק הודעות קוליות
ואין איך לשנות את זה.
זה תוקע אותי בהמון דברים!!!
מישהו יודע מידע????
יש איך לעזור?

• הוסף לסימניות
האם המערכת נותנת לך גם אופציה של 'אשר את המספר הטלפון וכו'' ?
כי א"כ אפשר לבחור באפשרות הזאת וזאת הדרך הכי קלה

• הוסף לסימניות
1714909539573.png

זה האופציה היחידה שהוא נותן לי
וכל פעם זה הדף שנפתח
אין לי גישה לכלום
ביטלתי את האפשרות של מס פלאפון והוא עדיין "שולח" לפלאפון הודעה כתובה...

• הוסף לסימניות
זה הדף הראשון שמקפיץ לך בכניסה למייל?

• הוסף לסימניות
לא.
זה כבר אחרי שנכנסתי ואני נגיד רוצה לשנות סיסמא או להיכנס לאיזשהו אתר דרך גוגל - הוא לא נותן לי להכנס עם שם משתמש וסיסמא, - רק עם הודעה...

• הוסף לסימניות
תנסה אולי להיכנס להדגרות אבטחת החשבון ולהסיר שמה הגדות שחוסמות כניסה לתארים וכולי

• הוסף לסימניות
טוב, אולי תפנה אלי לפרטי אולי אוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס לחשבון גוגל (לשנות סיסמא) והוא מעביר אותי לעמוד אימות טלפוני
הבעיה היא שהוא שולח את הקוד בהודעה כתובה והפלאפון שלי כשר ומקבל רק הודעות קוליות
ואין איך לשנות את זה.
זה תוקע אותי בהמון דברים!!!
מישהו יודע מידע????
יש איך לעזור?
הבעיה ידועה אם זה חד פעמי (כגון לשנות שלא יהיה אימות דו שלבי)
הפיתרון היחיד שמצאתי בינתיים זה לנייד את הסים לגולן ולהכניס לנוקיה C2 מוכשר כך אפשר לקבל SMS (רק מגוגל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה