עזרה אימות תמונות באתרים כמו אלי אקספרס

• הוסף לסימניות
לוקח לי בערך 10 תמונות עד שהוא מזהה שאני לא רובוט...
מה אני מספספת?
כשמבקש לאמת רמזורים צריך גם את העמודים?
כמבקש אופנועים גם את האיש שעל האופנוע?

1732702952915.png

• הוסף לסימניות
מה הפתרון? פעם הסבירו לי בתמיכה טכנית של מאוחדת מה למחוק עזר לתקופה ומאז שוב בלתי נסבל.
מי יכול להושיע?

• הוסף לסימניות
וואלה
גם לכם זה קרה?
בדיוק היום מישהי אמרה לי שהיא מתחילה לחשוד שהיא רובוט
לכו תדעו:)

נראה לי שזו בעיה של האתר, ולא של תשובות שגויות
אולי האתרים התחילו להות פרנואידים, אחרי שפרצו לאתר מכובד כמו פרוג?.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת הפסקתי להכנס בימים האחרונים לאלי אקספרס בגלל האימות
הבנתי שזה קשור לחסימה של נטפרי יש משהו עם חסימה אחרת שקורה לו?

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי מאדם שמתעסק בבינה מלאכותית:
שכל העניין הזה לא בשביל באמת לבדוק שאתם לא רובוט...
זה נטו תירגול, לבינה מלאכותית מסויימת, לראות עד כמה היא מיומנת להבין אתכם וכדו'.
ע"י שהם מציגים לכם תמונות מסויימות ואתם לוחצים אתם מתרגלים אותה לקרוא נכון תמונות וכו'.
פשוט ניצול של האנשים, כדי לעזור לחברות מסויימות לפתח את הבינה המלאכותית שלהם!
אולי קונספירציה? כך שמעתי ממנו מכלי ראשון!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, ושמתי לב שאם אני עושה לאט זה בסדר
כנראה אם זה מהר המערכת לא מאמינה שאתה בנ"א
ואווהה ואווהה ואווהה איך שהרובוטים התחילו לעוף על עצמם :) :) :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה