אימייל מוזר

• הוסף לסימניות
קיבלתי אי מייל ממסטרקרד אם ההודעה הזאת
This Email has won Seven Hundred And Fifty Thousand (£).Send name
(כתובת אימייל הזה זכה ב750,000 לירו - שלח שם)
מה זה אמור להיות?
וסבתא שלי תמיד אומרת בשביל כסף צריך לעבוד ;)

• הוסף לסימניות
לא כדאי להתפתות לשטויות האלו.
בטח מנסים לגנוב אותך באיזשהי דרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1077489:
לא כדאי להתפתות לשטויות האלו.
בטח מנסים לגנוב אותך באיזשהי דרך.

תרמית ידועה. לי שלחו שזכיתי בכמה מיליונים בלוטו הקנדי...
הרעיון בד"כ, זה לגרום לך להתלהב, ולהרשם בכמה דולרים בודדים, ככה הם אוספים דולרים בודדים ועוד בודדים ועוד בודדים...

• הוסף לסימניות
אוי קיבלתי כבר עשרות מיילים ואסאמסים (לפני הכשר) כאלה, הייתי צריך להיות מולטי מליארדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1077487:
קיבלתי אי מייל ממסטרקרד אם ההודעה הזאת
This Email has won Seven Hundred And Fifty Thousand (£).Send name
(כתובת אימייל הזה זכה ב750,000 לירו - שלח שם)
מה זה אמור להיות?
וסבתא שלי תמיד אומרת בשביל כסף צריך לעבוד ;)

מעניין שגם אני קבלתי את זה היום... אוטומטית העברתי לספאם

• הוסף לסימניות
הם מחפשים שתקליד את המספר ויזא שלך, אז הם כבר לא ישלחו לך עוד

הם נותנים דף של בית משפט וחתום אל זה עורך דין, עדיין עד היום שהיה לא נברא כזה שם של בית משפט, וגם לא עורך דין כזה
ודע להבין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה