נכתב ע"י פלאפון;1419618:את רצינית??
שנה וחצי?....... אימל'ה....
איך תפקדת כאם?
נכתב ע"י תמנתי;1420563:אני לא אם אז אין לי בעיה כזו
יש בעיות אחרות. התפקוד בעבודה היה ממש לא לענין
שנה וחצי בקושי היה לי כוח לעבוד.
ושבתות גם בא בקושי עצום
לא יכולתי להתרכז, לחשוב, לקרוא משהו שהוא לא ספר מטופש
הקיצר, שנה וחצי של סיוט
נכתב ע"י תמנתי;1420563:אני לא אם אז אין לי בעיה כזו
יש בעיות אחרות. התפקוד בעבודה היה ממש לא לענין
שנה וחצי בקושי היה לי כוח לעבוד.
ושבתות גם בא בקושי עצום
לא יכולתי להתרכז, לחשוב, לקרוא משהו שהוא לא ספר מטופש
הקיצר, שנה וחצי של סיוט
נכתב ע"י leaha;1420850:עברתי גם את הסיוט הזה לפני תקופה. אם עשית בדיקות ותפקודי הכבד היו גבוהים זה מצביע על חשש סביר למחלה כך שהרופאה לא החליטה סתם ואל תמהרי לשפוט אותה. ב"ה אצלי זה עבר די מהר תוך כמה שבועות (כשקבלתי את התוצאות הרופאה הרגיעה אותי ואמרה שלא נורא זה אמור לערוך בערך חצי שנה!!!) אצלי זה דוקא לא התבטא בגרון אלא בחולשה איומה אם לא הצרכים הדחופים של הילדים יכולתי לישון כל היום כך שאם צרת רבים חצי נחמה אז את רואה שאת לא היחידה
מה שעזר לי מבחינה נפשית זה הקבלה לקבל את זה שאני חלשה ואנני יכולה לתפקד כרגיל וזה איך שהה' רוצה אותי עכשיו חלשה ולא מסוגלת ותלויה בו ברגע שלא נלחמים ומשלימים זה יותר קל.
כמובן שצריך לעשות את ההשתדלות הטבעית בד,כ הברזל מאד יורד לקחת כדורי ברזל ולאכול כבדים זה מאד מחזק
מאחלת לך רפואה שלימה בקרוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים