אימת הניאופובים 3 - וינדוס 10 חדש 1903

• פותח הנושא bris
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעניין, אני עם אופיס 365 על מחשב 1903 ורק הוואן נוט התעדכן...
עכשיו היה לי עדכון של אופיס 2016 שלי והאייקונים השתנו לאייקונים החדשים

• הוסף לסימניות
רק ע"י התקנה נקיה של הווינ' מהתחלה הכולל פרמוט טוטל.
כדי לעדכן גירסה אתה תמיד עושה התקנה נקייה עם פירמוט הדיסק טוטל, שזה מחייב גיבוי כל החומר לדיסק אחר והעברתו מחדש + התקנת כל התוכנות מחדש?? או שכנראה אתה פשוט לא מעדכן...
(מאלף סיבות)
?
כמובן מדובר מגירסה 1809 לגירסה 1903. וכי מייקרוסופט לא מתאימים את העדכון כראוי?

• הוסף לסימניות
כדי לעדכן גירסה אתה תמיד עושה התקנה נקייה עם פירמוט הדיסק טוטל, שזה מחייב גיבוי כל החומר לדיסק אחר והעברתו מחדש + התקנת כל התוכנות מחדש?? או שכנראה אתה פשוט לא מעדכן...
כן אבל....
ראשית כל חשוב מאוד לזכור לא להוריד ישירות את העדכון גירסה אלא להמתין לפחות כ3\4 חודשים עד שיעלו עדכוני באגים של אבטחה תוכנה אפליקציות ומשתמשים וכ'. שזה ג"כ המלצה ישירה של מייקרוסופט למשתמש הביתי.
כך שיוצא שלא כל כמה חודשים צריך לפרמט אלא בערך כל שנה שזה גם כך ההמלצה למי שרוצה לשמור על מערכת תקינה וצעירה.
ועכשיו למה ששאלת
שזה מחייב גיבוי כל החומר לדיסק אחר והעברתו מחדש + התקנת כל התוכנות מחדש??
א. פשוט אצלי כל החומר נמצא על כונן D שזה בעצם R דיסק נפרד במחשב של 1TB ועל הכונן SSD יש לי את המערכת הפעלה שאותה אני מפרמט בקלי קלות ללא שום צורך בגיבוי של שום חומר.

ב. לגבי התקנת כל התוכנות העיקריות.
גם זה נעשה בקלילות ע"י אתר של ninite שפשוט מאוד עושה לך את העבודה.
ושאר תוכנות אופיס וכ' ג"כ לא קשה
ושאר דרייברים ג"כ כל חברה עם הכלי שלה להורדת הדרייברים ג"כ די בקלות כמובן למי שמכיר כבר את העבודה.
בקיצור תוך יום המחשב כבר חוזר לעבוד בצורה מלאה.

ולגבי שאלתך וכי
כמובן מדובר מגירסה 1809 לגירסה 1903. וכי מייקרוסופט לא מתאימים את העדכון כראוי?
התשובה לזה היא פשוט בוודאי שהם מתאימים אבל לא זאת הבעיה אלא בעיות אחרות שכמדומני כבר דברו על זה בפורום כמה פעמים
שע"י עדכון גירסה אתה בעצם מוריד עוד מערכת הפעלה חדשה על המערכת הפעלה הקיימת מה שזה אומר קודם כל שזה תופס עוד מקום בערך כעוד 10\15 GB כמדומני בנוסף על הכונן C.
וכן שדבר זה יוצר באגים במערכת מחמת כך. וכך הם המלצותיהם של המון תכנאים מקצוענים בשוק.

הדברים נכתבו להמלצה בלבד ואין זה איסור... דהיינו שכך זו ההמלצה בנוגע לשדרוג מחשב בצורה בריאה.
הצלחה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האתר. זה זה
פשוט אתה מסמן איזה תוכנה אתה רוצה ומוריד את הניניט שלך
מפעיל במחשב את הקובץ שהורד והוא כבר מתקין לך לבד ולפי השפה שלך.
כמובן שבזמן ההתקנה שלו חייבים להיות מחוברים לרשת.
הצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראשית כל חשוב מאוד לזכור לא להוריד ישירות את העדכון גירסה אלא להמתין לפחות כ3\4 חודשים עד שיעלו עדכוני באגים של אבטחה תוכנה אפליקציות ומשתמשים וכ'.
בעדכון הזה הם מאוד התמהמהו מאז שזה יצא למשתתפי אינסיידר, (נקראה לי בין היתר בגלל הבאג הגדול שהיה להם בעדכון הקודם), כך שבענין הזה הפעם זה יותר טוב מתמיד
כך שיוצא שלא כל כמה חודשים צריך לפרמט אלא בערך כל שנה
בכל מקרה מייקרוסופט מעדכנת פעמיים בשנה 03 / 09, כך שגם אם אתה מתקין את 03 ב 09, עדיין יש לך להתקין שוב את 09 ב 03 שלאחריו...
גם זה נעשה בקלילות ע"י אתר של ninite שפשוט מאוד עושה לך את העבודה.
זה מתאים לתוכנות חינמיות או קנויות, או לתוכנות פרוצות שאתה יכול לפרוץ אחרי ההתקנה, לא לתוכנות פרוצות מקומפלגות
וכן זה לא מתאים אם יש לך הגדרות מסויימות בכל א' מהתוכנות ותצטרך להגדיר הכל מחדש
פשוט אתה מסמן איזה תוכנה אתה רוצה ומוריד את הניניט שלך
מפעיל במחשב את הקובץ שהורד והוא כבר מתקין לך לבד ולפי השפה שלך.
ומה אם השפה במחשב בשפה א' ורוצים תוכנות מסויימות בשפה ב' ?

בעצם הדבר, אני מסכים שעדיף ובטוח יותר שלא לעדכן מיד ולעשות התקנה נקייה, אבל לדעתי זה לא באמת 'סיכון'.

• הוסף לסימניות
@aeb יישר כוח על התשובות
כמדומני שבכל מה שכתבת יש מה לדבר לא הספקתי לעיין לעומק.
אך סוף כל סוף ל"ג בעומר היום.
אולי לאחר ל"ג בעומר. נלבן את הדברים יותר.
אולי גם ע"י שאר המומחים כאן

• הוסף לסימניות
לא מומלץ כלל (מאלף סיבות).
רק ע"י התקנה נקיה של הווינ' מהתחלה הכולל פרמוט טוטל.
נראה לי טיפה לא אחראי להצהיר כך. קודם כול אמנם זה פורום של אנשי מקצוע, אבל עוברים כאן גם אנשים פשוטים שבעבורם פירמוט המחשב הוא משימה לא נכונה עד בלתי אפשרית שתגרום להם לאבד הרבה חומר ולהרבה מאוד צער על דאבדין ולא משתכחין.
כמו כן יש כאלה שאין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה שלהם וכדו'. אם הם יפרמטו הם עלולים להישאר עם מחשב מת, והוצאות מרובות ומיותרות בהמשך.
בסך הכול לאדם הפשוט מתאים להמתין לעדכון האוטומטי של הwindows, ולהסתפק בכך. וגם אם הוא מתעקש להקדים ולהוריד בעצמו כמו שהובא פה, רוב סיכויים שלא יקרה לו שום דבר. קשה לומר שהכרחי לחשוש לבעיות אבטחה, או לדברים אחרים שמצריכים פירמוט.
מה שכתבת מתאים למקצוענים בתחום או מבינים, לא לפשוטי העם ורוב העולם. זו דעתי.

• הוסף לסימניות
נראה לי טיפה לא אחראי להצהיר כך.
אינני מבין מה קשור אחריות אנו מדברים על המלצה טובה בלבד כמו שכבר ציינתי
הדברים נכתבו להמלצה בלבד ואין זה איסור... דהיינו שכך זו ההמלצה בנוגע לשדרוג מחשב בצורה בריאה.
הצלחה...
וזוהי ההמלצה והיא נשארת בעינה
ולגבי מה שכתבת
אבל עוברים כאן גם אנשים פשוטים שבעבורם פירמוט המחשב הוא משימה לא נכונה עד בלתי אפשרית שתגרום להם לאבד הרבה חומר ולהרבה מאוד צער על דאבדין ולא משתכחין.
אני לא מבין את השיח הזה (הוא שיח ממש לא מקצועי וחסר אחריות)
ואני יסביר
א. מי ביקש מהאיש הפשוט לשבת ולעשות פירמוט בעצמו? וע"י כך לאבד המון חומר?
וכי כל אדם שצריך מוסכניק לרכבו קודם כל הוא מנסה לתקן בעצמו ורק לאחר שיותר הרס מאשר לתקן הוא הולך לתכנאי??
ב. וכי מה כל כך דחוף לאיש הפשוט לשדרג מיד לגירסה הכי חדשה שיוצאת אחת לחצי שנה ואח"כ להתלונן והרי באיש פשוט עסקינן לא??:rolleyes:;)
ולגבי מה שכתבת
כמו כן יש כאלה שאין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה שלהם וכדו'. אם הם יפרמטו הם עלולים להישאר עם מחשב מת, והוצאות מרובות ומיותרות בהמשך.
אני חושב שזה ממש טפשי לטעון כך
וכי אם מדובר באיש פשוט שאינו יודע לעשות פרמוט לעצמו ולגבות לפני כן את החומר מבלי למחוק לעצמו את הכל אז כל הבעיה שלו תהיה רק זה שאין לו כונן בוט להתחיל אתו את הווינ' מחדש??
ועוד מה שכתבת ש
רוב סיכויים שלא יקרה לו שום דבר. קשה לומר שהכרחי לחשוש לבעיות אבטחה, או לדברים אחרים שמצריכים פירמוט.
איני מבין על סמך מה אתה כל כך בטוח כשאתה אומר את זה? (כמדומני שאתה מתמחה בכתיבה ספרותית וכו' ולא במחשבים ותוכנות).
האם אתה יודע כמה אנשים מגיעים בשנה לתכנאים בשל קריסות מערכת (מסכים כחולים
Rikovary) לאחר עדכון גרסה האוטומטי של ווינ' ע"י מייקרוסופט בלבד???
מי מדבר על העידכונים השותפים של הווינ'.
איני חושב שאני צריך להביא לך הוכחות על כך אבל רק בשביל הדוגמא אתן לך שאחת החברות שמספקות אינטרנט עם נטפרי היו חוסמים את כל העידכונים האוטומטיים של ווינ' רק מפני שאנשים היו קמים בבוקר ליום נוסף של עבודה עם מסך כחול. ובגלל כמות הפניות שהם קיבלו היו צריכים לחסום את העדכונים מהשרת שלהם.
סוף דבר אני שוב מדגיש שהייתה זו המלצה למחשב בריא ותקין, וכמו שאף אחד לא יחליט לך אל תוכל הרבה שומן בשר בגלל שזה מביא להתקף לב אלא יכל רק להציע לך אותו הדבר כאן זוהי המלצה טובה ולא חובה גם לאנשים פשוטים כמוני.;)

• הוסף לסימניות
אני לא בעניין של להתווכח בכלל, ואתה מומחה ממני בוודאי. רק נשמע לי הזוי להמליץ לאנשים לגשת לטכנאי ולפרט את המחשב פעם/פעמיים בשנה, כשיש עדכון גדול של windows. גם מעולם לא שמעתי על מישהו שעושה כך (מדבר על פשוטי עם כמוני).
ו-כן, בהחלט, ישנם 'פשוטי עם' רבים (שוב, כמוני, שגם את העדכון הקודם התקנתי ברגע שיצא, בעצמי) שמבינים קצת במחשבים, וכשהם קוראים דברים כאלה הם נוטים לנסות אותם בעצמם. אז אולי כדאי להדגיש שמדובר על פירמוט על ידי טכנאי ומומחה.
בכל אופן נראה לי שהדברים הובנו, ואיש הישר בעיניו יעשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שיתוף - לביקורת אפקט גן עדן
פרק מתוך הספר החדש שלי

ִ
אתם, חברי הקהילה היקרים, שכל הזמן תמכתם יעצתם ועודדתם.
זה המקום להודות בחום לכל אחד ואחד מכם, שהעניק מהידע, מן הנסיון, ומן הלב.
מי בפרהסיא ומי בצנעא.

הוצאת ספר לאור היא משימה תובענית ברבדים רבים, אבל בראש ובראשונה היא דורשת אומץ.
ואת האומץ הזה לא קבלתי מאף מקור אחר.
מלבדכם.

ִ​

ִimage (5).png

אפקט גן עדן
ִ

הוא שרק לעצמו מנגינה עליזה, כשניקה בסמרטוט רטוב את משטח המתכת שלפניו.
מנגינה עליזה שעמדה בניגוד גמור לארשת פניו העצובה.
מנגינה ששמע הבוקר ממכונית חולפת, בזמן שפתח את תריס הפיצרייה שלו, ומאז הוא שורק אותה שוב ושוב. וכמה שהיא מרגיזה אותו, הוא לא מצליח להשתחרר ממנה.

רק שלשה אנשים נכנסו בינתיים, אחד קנה פחית, אחד סיגריות, וילד שאיחר לבית הספר והחליט לחטוף פיצה לארוחת בוקר. הוא יושב בשולחן צדדי, לועס מהר. ילקוט זרוק לידו על הרצפה.

מבחינה אסטרטגית, הפיצרייה ממוקמת באזור מעולה. בסמטה שקטה ונעימה הנושקת לרובע הלוהט של העיר, שבו קניונים הומי אדם ורבי קומות שוקקי משרדים, המלאים בפקידים רעבים.
ועם זאת ההצלחה ממנו והלאה.
המאפיות הנוצצות ומסעדות היוקרה שברחוב הראשי, גונבות לו את ההצגה.

השבוע ניסה מתכון חדש, פרי המצאתו. לכל מגש הוא מוסיף מלבן חמאה גדול, וחצי כוס קורנפלור איטלקי, המעניק אווריריות קראנצ'ית לבצק.
"איך הפיצה?" העז לשאול את היושבים פה ושם.
"בסדר גמור", ענו וחזרו מיד לשוחח זה עם זה.

הוא פונה אל הקיר ומעביר את הסמרטוט שלו על כיסוי הזכוכית של "ברכת הבית", וגם על השעון הגדול עם הספרות הרומיות.
אחר כך מתיישב בקצה כיסא גבוה, מביט בששת השולחנות הריקים.
בקצב הזה, ייקח לו שנתיים לכסות את ההלוואה שלקח מהבנק.

"זו הפיצה הכי טעימה שאכלתי בחיים שלי", נשמע קול דק מהשולחן הצדדי.
"באמת?" הזדקף המוכר.
"באמת באמת", אמר הילד והחווה בידיו תנועות רחבות של שביעות רצון.
"תענוג! ישר מגן עדן".
הוא הרים את הילקוט וניגש לקופה, "כמה זה?"
"שתים עשרה", אמר המוכר. עיניו עדיין פעורות מההפתעה.
"זול. זה שווה לפחות שלושים". הילד הוציא מארנקו המצועצע שקל אחרי שקל והניחם בשורה מדויקת על הדלפק.
על הילקוט שלו היה כתוב בטוליפ צבעוני:
איציק פנדר כיתה ה' 2.
"תודה רבה, ולהתראות", קרא הילד ורץ החוצה כשהוא מכתף את הילקוט.

"איזה מותק, וואו".
המוכר אסף את שנים עשר השקלים אל מגירת הקופה, וחזר לשרוק.
זו מנגינה לא רעה בעצם, חשב, בכלל לא מעצבנת.

והוא עכשיו התחיל לשיר אותה בתוספת מילים - "תע תע תע תענוג של פיצה, ישר ישר ישר מגן העדן".

הוא הכין בצק חדש. ערבב, רידד, מתח, פיזר את הגבינה האיכותית. אחר כך שטף ידיים והתיישב על קצה כסאו, מול 'ברכת הבית'.
בזאת הדלת - לא תבוא בהלת.
בזה השער - לא יכנס צער.

והוא מוסיף חרוז משלו:
בזה המטבח - כל פיצה שלושים שח.

בדמיונו הוא רואה אולם מפואר, עם מאה שולחנות צחורי מפה. צוות מלצרים במדי בורדו וכפתורי זהב, מגישים פיצה על מגשי קריסטל לזוגות מפורכסים. ומרגלים תעשייתיים עם שפם שחור ואוזניית בלוטוס, מנסים לחשוף את סוד הטעם המופלא של מתכון גן העדן שלו.

"תן לי משהו לאכול בבקשה".
קרא איש עסקים קשוח וממהר, שהתפרץ אל הפיצרייה בנעל מצוחצחת ותיק מחשב בידו.
איש הפיצה נתן בו את עיניו הנוצצות בהשראה ואמר לו: "אתה אדם מרשים ומוצא חן בעיניי, אבל מאד לחוץ. אני אכין לך מנה מפנקת במיוחד, שתשחרר לך את הטוב שבך".

"הא?" אמר הלקוח האלגנטי בהשתוממות.

"אתה צדיק אדוני. מגיע לך קצת גן עדן", אמר המוכר בחדווה גלויה. וכשהוא הסתובב אל התנור, העווה איש העסקים את פניו בלעג.
"מוזר הבנאדם הזה, אבל בקטע טוב", חשב, "וגם יודע לשרוק יפה".

הוא התיישב לאחד השולחנות ופתח את המחשב הנייד שלו.
המנה הוגשה לו, הוא אכל תוך כדי הקלדה.

"נו?" שאל המוכר.
"מה נו".
"איך הפיצה?"
"הפיצה בסדר, בסדר גמור, למה?"
המוכר לא ענה.

איש העסקים, הרים את מבטו מהמחשב ונתקל בהבעת הציפייה החגיגית של המוכר. "רגע", אמר והדף את המחשב מלפניו. לקח ביס גדול מהמשולש שלו, ועצם עיניים.
"ממממ", השמיע לאחר לעיסה מתונה, "איך לא שמתי לב, זה טעם מדהים".

"נכון גן עדן?!"

"לגמרי".

"זה כמו המן שירד במדבר, רק מי שהתרכז הרגיש את הטעם".

המוכר פסע בחזרה אל מאחורי הדלפק, רקד יותר נכון.

"תע תע תע תענוג של פיצה, ישר ישר ישר מגן העדן".

כשיצא איש העסקים מהפיצרייה, התמתח והרים את ראשו.
מעל הבניינים האפורים נפרשה התכלת ששתי ציפורים רחבות כנף דאו לאורכה ונעלמו דרך ענן ציורי, כמו לתוך ממד אחר.
והאיש עשה דבר שהוא לא עשה כבר הרבה מאד זמן.

הוא חייך.

הילוכו נעשה איטי, נשימתו עמוקה, חושיו כמו התעוררו מתרדמת החורף אל השמש שהחליקה על עורו בחמימות.
הוא התבונן סביבו בעניין. מגלה כל מיני דברים שנסתרים מעיני אלה שממהרים.

למשל זוג נעלי הספורט הבלויות הקשורות יחדיו בשרוכיהן ומתנדנדות על חוט חשמל גבוה. או מכונית אאודי מאה, ישנה נושנה בצבע בז', בדיוק כמו זו שהייתה לאבא שלו. במושב האחורי שלה כלוב עם שני תוכים קטנים.

הוא שם לב לדוגמא המעניינת של סידור אבני המדרכה האדומות אפורות. לקיר הלבנים העתיק, שפתוחים בו שני חלונות גדולים עם מסגרת עץ רחבה, צבועה ומעוטרת. ממש כמו באירופה, חשב.

על מרזב הצמוד לקיר התנוסס גרפיטי בלורד לבן:
ש. מ. התייפח כאן 26/2/2019

"ריבונו של עולם", חשב לעצמו, "כבר שש שנים אני עובר ליד הכתובת המצמררת הזאת יום יום, ולא שם לב".

הוא הגיע לרחוב הראשי, ועיניו שתו בצימאון את בליל הצבעים והצורות, שהתרוצצו בתנועה בלתי פוסקת, ברסיסי חי צומח דומם. מתערבלים בקרני שמש נוצצות, מול שורת חלונות ראווה מבריקים.
"וכבר מי יודע כמה שנים, לא קניתי לעצמי גלידה. סתם ככה, בשביל הכיף". הוא דחף דלת זכוכית מקושטת צבעים בהירים. "אני צדיק, מגיע לי קצת גן עדן, לא?"

כשישב בכיסא הגבוה וליקק בלי בושה, ובלי לפתוח את המחשב שלידו. נזכר במשפט מתוך שיר ששמע בילדותו באמריקה:
"החיים, זה מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק לתכנן דברים אחרים". אז, לא הבין מה זה אומר בכלל. אבל עכשיו...

כשנכנס למשרד שלו, הסיר את החליפה והשליכה על משענת כיסא. התיישב והחל לזמזם לעצמו שיר ישן באנגלית, שרק משפט אחד זכר ממנו.
על מסך המחשב ריצד עיגול אדום - עשרים ושמונה הודעות חדשות.
הוא לחץ לחיצה ארוכה על הכפתור בצד.
'אתה בטוח שאתה רוצה לכבות את המחשב לגמרי?' - נעלב המסך שלפניו.

בטוח.

המחשב השמיע זמזום חזק למשך כמה רגעים ואז פלט קול נשיפה ארוך ומתכתי, השתתק והשחיר.
הוא הרים את השפופרת ולחץ על סולמית: "כל העובדים לחדר שלי, עכשיו", אמר למזכירה.

האנשים שהתאספו, הופתעו לראות את הבוס עם הרגליים על השולחן, ובלי חליפה.
"יום חופשי", אמר, "על חשבוני. צאו, תבלו, תנשמו. תרגישו את החיים שעוברים לידכם".

העובדים, שלא ידעו מה בדיוק לעשות, עמדו ובהו.

זה שעמד קרוב אליו, הצביע על פני הבוס ואמר: "יש לך... כאן..." הבוס ניגב את סנטרו בטישו.
"אה, גלידה. מוקה פיסטוק עם פקאן מקורמל. ממליץ לכם".

האנשים חייכו. כמה אמיצים מלמלו "תודה רבה", ופנו אל הדלת.
"אתם לא צריכים להזדרז לפני שאתחרט", קרא הבוס.
"כי אני לא אתחרט".

המזכירה אספה כמה חפצים לתיקה, כיבתה את המזגן, עברה על פני קבוצת האנשים ששוחחו בהתרגשות, תוהים איך לנצל את החופשה הפתאומית, וירדה במדרגות אל הרחוב.
היא, ידעה בדיוק מה היא רוצה לעשות.

המזכירה הייתה גרושה עם ילד. בעלה השאיר אותה עם חובות רבים וברח לחו"ל מפני נושיו. שם כנראה החליף את כתובתו וזהותו מספר פעמים, עד שעקבותיו נעלמו.
בבת אחת נפלה על כתפיה החלושות ההתמודדות מול האדמה החרוכה שהשאיר אחריו, ועל דמי מזונות אין בכלל מה לדבר.
היא עבדה קשה כדי להתפרנס, לגדל את הילד. ולהחזיר בהדרגה את החובות הכבדים, שארגוני החסד הצליחו לפרוס עבורה לתשלומים.
היא השתדלה בכל כוחה, שבנה לא ירגיש שהוא נופל בערכו משאר חבריו. ואפשר לומר שהצליחה בכך יפה. הוא היה ילד פיקח, עליז ואהוב על כולם.
עברו כמה חודשים, מאז שהבטיחה לו לקחת אותו לפארק המים הגדול בצפון. וכבר חסכה כסף לכרטיס ולנסיעות. רק זמן לא מצאה.
היא הייתה חייבת לעבוד עד מאוחר, וימי החופשה המעטים שלה, כבר נוצלו בחול המועד.
כך שהבשורה שנחתה עליה היום במשרד, נתכה לתוך נפשה כמו מפל אושר אדיר. המגיח ממקור החסד האינסופי של דיין האלמנות ואבי היתומים.
השעה עשר וחצי בבוקר. היא תוציא את הילד מהחיידר ותעניק לו יום כיף בלתי נשכח, שבהחלט מגיע לו.

ובעצם גם לה.

היא נוסעת קודם כל הביתה. אורזת לו תיק עם בגד ים וכל מה שצריך.
אחר כך היא יורדת לחנות. קונה ממתקים ושתיה.
מתלבטת אם לקנות לו משקפי ים משוכללים או כובע שמש חדש. בסוף מחליטה לקנות גם וגם.
ואז הולכת בעיניים זורחות אל החיידר. מתרגשת בציפייה לראות את שמחת ההפתעה שלו.

החצר ריקה. כל הכיתות בשיעור עכשיו.
היא ממתינה בחוסר סבלנות, עד שהיא רואה את אחד המלמדים עובר.

"סליחה. אתה יכול לעשות לי טובה, ולקרוא בבקשה לילד אחד. זה נורא דחוף".

"למי?"

"איציק פנדר, כיתה ה' 2".

---------- *** ----------

הבנת שבמצב חירום
הזוגיות במקום הראשון?
בין אזעקה לאזעקה
כשהילדים בבית
והלחץ של ערב פסח מתחיל לעלות....
דבר ראשון שומרים על זוגיות בטוחה!

ז
ה הזמן להפתיע עם מארז זוגי יוקרתי שמפוגג מתח
ומתאים לשהות בטוחה במרחב המוגן!
ללא שם (A4 (לרוחב)) (2).jpg
להניח קלפים על השולחן, לשחק במרץ, להעלות נושאים בוערים
וברגע אחד אתם הופכים התרעה מלחיצה
להזמנה מקרבת שמגלה את היופי בפערים שביניכם.

אל תפספסו הטבה משמעותית של זמן חירום!!!

הזמינו עכשיו את המארז היוקרתי המפתיע
שכולל בתוכו:
* משחק זוגי יוקרתי - דאבל רייס
* ערכה מורחבת של 320 שאלות על פערים בזוגיות
* מארז שוקולד מפנק
* 3 מגנטים להשראה לזוגיות בטוחה
* מנורת לילה נטענת עם 3 מצבי תאורה

והכלללל במחיר מיוחד
עם קוד הקופון לגולשי פרוג בלבד!!!
במחיר של 320 ש"ח
בלבד במקום 380 ש"ח

הזינו את קוד הקופון: שאגת הארי
ותהנו מיד מההטבה החמה

שימו לב!
קוד הקופון מוגבל
ומשלוחים יוצאים לערים:
ביתר עילית, בית שמש, מודיעין עילית, פתח תקוה, בני ברק, אלעד, ירושלים, אשדוד, קרית גת
בלבד!

ועוד רגע לפני הרכישה...
הספקתם להכיר

את המשחק הזוגי היוקרתי דאבל רייס?
דאבל רייס הוא לא עוד משחק! זאת דינמיקה זוגית!

עם דאבל רייס נוגעים בנושאים שבדרך כלל נשארים מתחת לפני השטח
ומגלים איך האומץ לפתוח את הלב
יוצר קרבה אמיתית, טבעית והכי קלילה.

עם דאבל רייס תזכרו כמה אתם קרובים
וכמה כיף לגלות אחד את השנייה מחדש,
להכיר בשינויים, לדייק בצורך ולפרגן בשיח פתוח וזורם.

זה משחק! כן, משחק!
כזה שמדליק מחדש את החיבור, מביא קלילות
ומוציא אתכם מאותו מעגל שוחק!

DSC07110.JPG

רוצים להבין טוב יותר איך דאבל רייס עובד?
צפו בסרטון
וגלו איך המשחק הזוגי היוקרתי דאבל רייס
יכול להפוך את הזוגיות שלכם לטבעית וקלילה יותר
ואיך תצליחו להניח קלפים על השולחן ולדבר על הכללל!!
צפו והכניסו אור חדש לקשר הזוגי.

This user does not have permission to use the HTML BB code.

DSC07102.JPG
אל תחכו לרגע שוחק!
הצטרפו עוד היום למאות זוגות שנהנים מהמשחק
ותנו לעצמכם מתנה זוגית משמעותית!

✨
לחצו כאן להזמנה ✨

חסומים? קבלו קישור ישיר ומהיר לרכישה בטוחה ←

יש לכם שאלות? תמיד ניתן לפנות!

ניתן ליצור קשר בטלפון / ווצאפ: 054-6577031
או בכתובת המייל: yyybutman_gmail.com

יוכבד בוטמן - יועצת זוגית

DSC07158.JPG

רוצים לראות מה זוגות מספרים על המשחק?
קבלו טעימה מתוך מאות זוגות שפרגנו לעצמם, השקיעו בזוגיות
ובחרו בדאבל רייס כדי להחזיר את הקלילות והכנות לזוגיות:

💖 "לא האמנתי שמשחק קלפים יגרום לנו לדבר על נושאים שלא נגענו בהם שנים – וזה קרה בטבעיות מוחלטת!" (משה מאלעד)

💖 "מצאנו פתאום מקום לצחוק כמו שלא צחקנו מאז התקופה הראשונה שלנו יחד." (לוי מיצהר)

💖 "משחק ראשון, וכבר הרגשנו כמה זמן איכות אמיתי היה חסר לנו… אפילו לא שמנו לב עד עכשיו!" (חנה מבית שמש)

💖 "המשימות? הן קלילות מצד אחד, אבל עמוקות, כאלה שגורמות לך לחשוב וגם לפעול." (יוסי מביתר)

💖 "בהתחלה הוא לא הסכים לשחק, אבל אחרי סיבוב אחד – הוא כבר ביקש שנשחק שוב!" (ציפורה מצפת)

💖 "יש לנו קביעות במשחק המדהים הזה! כל שבוע המשחק על השולחן, ובכל פעם מגלים משהו חדש שמחזק אותנו." (טובה מבני ברק)

💖 "הילדים הלכו לישון, הדלקנו נרות חנוכה, ופתאום – בלי מסכים, בלי הפרעות – שיחקנו, צחקנו, דיברנו באמת." (דוד מנתיבות)

💖 "חשבתי שאני מכירה את בעלי, אבל המשחק הזה גרם לי לגלות עליו דברים שלא שמתי לב אליהם אף פעם!" (גולדה מירושלים)

💖 "כבר ניסינו המון שיטות לשפר את התקשורת, אבל שום דבר לא היה כיף, קליל ומלא צחוק כמו זה!" (אהרון ממודיעין עילית)

💖 "זו הפעם הראשונה שיכולנו לדבר על נושאים משמעותיים בלי לחץ או כבדות – זה פשוט זורם בטבעיות!" (דבורה מקרית גת)

💖 "לא ידעתי כמה בעלי אוהב לשמוע ממני מילים טובות עד שהמשחק גרם לי לעצור ולפרגן באמת." (שרה מנתניה)

💖 "הכי אהבתי את הרגע הזה במשחק שבו עצרנו, הבטנו אחד בשנייה, וידענו – יש פה משהו שצריך להמשיך." (אלחנן מצפת)

💖 "דווקא בזמן הכי עמוס שלנו, 10 דקות של משחק עשו לנו קסם אמיתי!" (חננאל מקרית משה)

💖 "כמה מרגש זה לגלות שהבן אדם שמולך עדיין מצליח להפתיע אותך, גם אחרי שנים יחד." (אהובה מאלעד)

💖 "לא ציפיתי שבמרוץ הקלפים הזה, אמצא זמן להחמיא ולשמוע מה שבעלי באמת מעריך בי." (דינה מבית שמש)

💖 "חשבנו שנשחק רק פעם אחת, אבל זה פשוט ממכר – כל ערב מחכים להזדמנות לשחק שוב!" (יצחק מרמת גן)

💖 "זה לא סתם משחק, זה רגעים של כיף שמצטברים לחיבור ענק." (יהודה מלוד)

💖 "המשחק הזה שינה אצלנו המון! – כל כך פשוט, וכל כך עוצמתי!" (רבקה מרמת אשכול)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה