אימG המכללה לעיצוב

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שהתחיל פתאום לקבל מהם דוא"ל?
רשימת הדיוור של פרוג זלגה אליהם?

• הוסף לסימניות
כנראה חברה שרצתה בטבותך ושיתפה איתם את המייל שלך.
תמיד אפשר לבקש להסיר אותך מרשימת התפוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;986366:
יש עוד מישהו שהתחיל פתאום לקבל מהם דוא"ל?
רשימת הדיוור של פרוג זלגה אליהם?

מצטרפת

• הוסף לסימניות
גם אני התחלתי לקבל מהם מיילים......

• הוסף לסימניות
גם אני נהנית לקבל
ויום העיון שלהם ממש מגרה...

• הוסף לסימניות
אכן, גם אני התחלתי לקבל מהם,
אבל כל המיילים הם "גרפיקאית יקרה....." (-:
אני לא גרפיקאית.

• הוסף לסימניות
נראה לי שה"רב מסר" פשוט שולח את מה ששולחים דרכו לכל המיילים שיש להם.

• הוסף לסימניות
כן. גם אני מקבל פתאום...

• הוסף לסימניות
גם אני מקבלת, והכי מפליא זה שהם פונים אלי בשמי הפרטי ובשם משפחה. מוזר, לא?

אגב, משהי היתה שנה שעברה ביום עיון שלהם? שווה ללכת?

• הוסף לסימניות
גם אני התחלתי לקבל...

יכול להיות שיש איזו אפשרות להגדיר שהג'ימל יכניס אוטומטית את השם שמוגדר בתיבת האימל לתוכן האימל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה